Terveys ja Tasapaino alkaa taas maaliskuussa

”Terveys & Tasapaino muutti elämäni – KIITOS Kaisa ja Minna!”

”Ryhmävalmennuksiin oli aina kiva tulla ja kotiin lähdin hyvillä mielin. Sain joka kerta vinkkejä parempaan olotilaan. Valmennuksesta jäi hyvä materiaalipaketti asioiden omatoimiseen kertaukseen.”

”Yksinkertaiset elintapamuutokset riittävällä aikavälillä. Ei voi ainakaan sanoa, että tuli liikaa muutoksia kerralla. Vaikka kaikkia tapoja ei vielä osaa noudattaa, ainakin nyt tiedostaa, missä edelleen on korjaamisen varaa.”

Viime syksyn puolella alkanut Terveys ja Tasapaino -valmennus on saatu onnellisesti päätökseen – kymmeniä ja kymmeniä elämiä on muuttunut parempaan. Neljän kuukauden aikana osallistujat opettelivat uusia elämäntapoja yksi kerrallaan aina kahden viikon ajan. Joka viikko he saivat sähköpostiinsa viikkotehtävän, jotka käsittelivät mm. ravintoa, vatsan hyvinvointia, hormonitasapainoa, itsetuntemusta ja mielenhallintaa. Minä ja psykologi, urheilijoiden henkinen valmentaja Minna Immonen vedimme ryhmävalmennukset vuoron perään fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista.

”Kaisa ja Minna olivat hyvin asiantuntevia ja heitä oli muutenkin mukava kuunnella. Kurssin järjestelyt olivat hyvä. Herkullinen tee & välipalatarjoilu oli mukava yllätys!”

”Asiantuntevat, selkeäsanaiset valmentajat Kaisa ja Minna! Aivan loistavat kotitehtävät! Toimiva konsepti: selkeä ja käytännönläheinen paketti. Innostavat valmentajat. Joka kerrasta jäi hyvä mieli. Kiitos!”

Terveys ja Tasapaino -valmennus alkaa uudelleen maaliskuussa, tällä kertaa Helsingissä ja Tampereella. TT on tällä hetkellä ainoa tapa päästä minun valmennukseeni, sillä minulla ei ole tällä hetkellä yksityisvastaanottoa. Aikaa menee niin paljon yrityksissä valmennukseen ja seuraavan kirjan valmisteluun, että nämä ryhmävalmennukset ovat ainoa mahdollisuus jakaa tietoa kerralla niin monille kuin ketä sitä haluavat tulla minulta oppimaan. Täytyy pitää myös omasta terveydestä ja tasapainosta huoli, etten uuvuta itseäni 🙂

Meille toki pääsee BioSignature- ja ravintovalmennukseen ja personal training -ohjaukseen ihanille valmentajillemme ympäri Suomea, mutta itse on ohjaa kuin muutamaa yksityisasiakasta tällä hetkellä.

Kenelle TT-valmennus sitten sopii? Jos tunnistat itsesi seuraavista toteamuksista, on Terveys & Tasapaino sinulle oikea valmennus.

– Ylimääräisiä kiloja kertyy, enkä tunnu pääsevän niistä omin voimin eroon.
– Vatsani temppuilee jatkuvasti.
– Oikeanlaisen ruokavalion löytäminen tuntuu hankalalta.
– Tavoitteeni ovat minulle epäselviä – tiedän että tarvitsen muutosta, mutta en hahmota mitä ja miten.
– Päivittäin mielessäni vellovat ajatukset ova itsekriittisiä ja / tai negatiivisia.
– Minulla on tapana syödä tunteisiin sen sijaan, että käsittelisin ne.
– Stressipeikko elää huushollissani. En tiedä kuinka sitä voi hallita, mutta haluaisin oppia.
– Nukun huonosti tai herään aamulla väsyneenä.
– Haluan parantaa fyysistä terveyttäni.
– Haluan saada elämäni tasapainoon hyvinvoinnin eri osa-alueilla.
– Olen kiinnostunut ymmärtämään hormonitoiminnan vaikutuksen hyvinvointiini.
– Haluan oppia pitämään hyvää huolta itsestäni ja ottamaan itselleni omaa aikaa.

”Ruusuja Kaisan ja Minnan ihanasta positiivisuudesta ja kannustamisesta. He osaavat hienosti innostaa oman hyvinvoinnin parantamiseen hyvin sallivalla asenteella.”

”Ihanat luennoitsijat ja mukaansatempaavat aiheet. Valmentajilla oli luonteva ja miellyttävä tyyli kertoa asioista ja ohjata harjoituksia. Erittäin paljon silmiä avaavaa tietoa, jota on kuitenkin helppo ymmärtää järkiperäisesti. Paluuta entiseen ei ole! :)”

”Tämä valmennus täytyisi kuulua äitiyspakkaukseen! Nyt naurattaa kuinka väärässä olen ollut ja pala nousee kurkkuun, kun ajattelen missä kunnossa olisin ollut vanhempana, jos olisin jatkanut entiseen tyyliin. Kiitos silmieni avaamisesta :)”

”En ehtinyt käymään valmennuksissa, mutta pelkästään viikkotehtävät olivat hintansa väärti. Pieni hinta loppuelämän hyvinvoinnista.”

Toivottavasti näemme maaliskuussa! Tervetuloa mukaan – paikkoja on erittäin rajoitetusti 🙂 Lähivalmennuspäivät, ennakkoilmoittautumisen tiedot ja valmennuksen tarkemman kuvauksen löydät täältä.

Kuva: Katie Daisyn sivulta

 

Kategoriat

Share This