Palaudu paremmin

Puolet suomalaisista työikäisistä palautuu liian heikosti. Häiritsevästä päiväväsymyksestä kärsii kuukausittain jopa 75 prosenttia aikuisista. Univaikeuksiin ja palautumisongelmiin pitää puuttua, sillä ne heikentävät elämänlaatua, suorituskykyä ja aiheuttavat terveydellisiä ongelmia. Ensimmäinen asia on ymmärtää syvemmin, mitä palautuminen tarkoittaa. Toinen asia on alkaa vahvistaa palautumisen taitoja. 

Ymmärrä palautumista

Kuuntele yläpuolelta haastatteluni vuoden 2018 TerveysSummitissa. Ihana, viisas Karita Aaltonen haastatteli minua kun kirjani kirjoitus oli loppusuoralla. Tässä haastattelussa käymme läpi palautumiseen vaikuttavia tekijöitä ja myös konkreettisia tekoja, joilla voit lisätä jaksamistasi arjessa.

Lähde kävelylle kuulokkeet korvilla, kokkaa haastattelua kuunnellen tai siivoile vaikka kaappeja. Toivottavasti saat ideoita oman palautumisesi parantamiseen!

Lue tai kuuntele Palaudu ja vahvistu -kirjaa ilmaiseksi Bookbeatissa

Jos sinulla ei ole vielä Bookbeatissa tiliä, saat kuukauden ilmaista luku- ja kuunteluaikaa kun käytät koodia optimalperformance kirjautuessasi palveluun. Täältä löydät kirjani

Olen saanut paljon hyvää palautetta Palaudu ja vahvistu -kirjan äänikirjaversiosta. Moni on kertonut kuunnelleensa kirjaa työmatkoilla autossa tai julkisissa kulkuvälineissä tai kävelylenkeillä kuulokkeista. Toivottavasti nautit ja saat keinoja oman jaksamisesi parantamiseen!

Lukunäytteen kirjasta löydät maksutta täältä.

Kirjaa saa tietysti myös kaikista kirjakaupoista sekä hyvinvarustetuista tavarataloista. 

 

Palaudu ja vahvistu -kirjan sisällysluettelo

Share This