Valmennukset

Kaipaatko freesimpää oloa, virkeämpiä päiviä ja paremmin nukuttuja öitä? Ehkä hormonit mietityttävät, tai haluaisit mahtua paremmin suosikkivaatteisiisi?

Tältä sivulta löydät valmennuspalveluni. Yksilövalmennuksia teen erittäin rajoitetusti. Voit kysyä paikkoja esim. Instagramin yksityisviestillä.

Balance & Bloom

Exclusive-valmennus naiselle, joka haluaa nostaa hyvinvointinsa uudelle tasolle.

Juurruta arkeesi uusi suunta hyvinvoinnillesi, pysyvästi.

Rakennetaan vahva pohja sinun hyvinvoinnillesi. Ei enää jatkuvaa hermoston ylikierrostilaa tai uupumusrajalla roikkumista, hormonien sekamelskaa ja huonoa oloa omassa kehossa.

Löydä hyvinvointiasi palvelevat rutiinit, yhteys itseesi ja kehoosi.

Kenties tunnistat itsesi tästä:

Balance & Bloom -valmennus on yhdistelmä Kaisan yksilövalmennusta, ryhmävalmennusta (etänä) sekä lähipäiviä ryhmänä sielukkaan inspiroivassa ja esteettisessä ympäristössä.

Paikkoja rajoitetusti, edellinen ryhmä myytiin loppuun.

Seuraava valmennus myynnissä nyt, ryhmä aloittaa syksyllä 2024. Valmennukseen kuuluvat yksilötapaamiset Kaisan kanssa voit aloittaa heti.

”Palautuminen on oikeasti uusiutumista”

-Jari Sarasvuo, valmentaja ja Trainers’ Housen perustaja

“2010-luku alkoi kannaltani kurjissa merkeissä. Vuosien velaksi eläminen oli tullut maksuun. Elämäntehtävän tuho vaikutti väistämättömältä. Olin pitkään kadonnutta toimintakykyäni ja elämäniloani epätoivoisesti etsivässä tilassa.

Näissä merkeissä ystävystyin Kaisa Jaakkolan kanssa. Hänen tulokulmansa hermostolliseen ja hormonaaliseen säätelyjärjestelmään osoittautui oveksi, josta kulkeminen on lopulta muuttanut kaiken. Vaikka ihminen on toki muutakin kuin biologinen olento, kohottavat merkitykset eivät saa mahdollisuuttaan auttaa ilman, että laittaa kaiken muun ohella keho-mieltään kuntoon, jotta sielullisella hyvinvoinnilla olisi vankka perusta.

Palautuminen on oikeasti uusiutumista, ja tasapaino tukee ratkaisevasti transsendenssia.
Balance & Bloom.

Suosittelen Kaisaa kaikille, erityisesti meille hermoheikoille, joilla on taipumusta tärvellä kroppansa litkut pahan kerran.”

Valmennuksessa opit viemään käytäntöön Palaudu ja vahvistu -kirjan oppeja. 

Jokainen meistä tarvitsee parempia palautumisen taitoja. Palautumista ei voi jättää ainoastaan lomaan, sillä onnistuneenkin loman vaikutukset kestävät tutkimusten mukaan vain pari viikkoa.

Palautuminen täytyy siis ujuttaa tavalliseen arkeen. Kyllä – siihen kaoottiseen ja kiireiseen.

Kenties tunnistat itsesi tästä:

Palaudu ja vahvistu -verkkovalmennus antaa sinulle ratkaisuja näihin ongelmiin. Tutkittua tietoa, toimivia keinoja, havainnollistavia harjoituksia ja enemmän väljyyden tuntua ja rikkauden kokemusta siihen arkeen jota jo elät.

Tarkista valmennuksen seuraava alkamisaika & muut verkkokurssini yritykseni Optimal Performancen verkkosivuilta.

Koen saaneeni tästä valmennuksesta jopa enemmän eväitä sekä työelämään että vapaa-ajalle kuin työnohjauksesta, jossa kävin aiemmin.
– Anni

Palaudu ja vahvistu -valmennus on ollut paras investointi itseeni ikinä. Vaikka minulla oli aiemmin tietoa, en saanut sitä käytäntöön. Nyt pieninä paloina ja hyvien ohjeiden kera olenkin onnistunut. Meditoinnin aloittaminen oli aiemmin vaikeaa, mutta nyt siitä on jo tullut rutiini.

Videot unesta aukaisivat silmäni unettomuudesta. Olen ajatellut aina, että ”olen nyt vaan tälläinen huonosti nukkuja, ei voi mitään”. Nyt olen ymmärtänyt, että voin itsekin vaikuttaa aika paljon omaan nukkumiseeni. Iltarutiinit ja iltapuuro, niistä en enää luovu. Paljon on parantunut: illalla tulee uni tiettyyn aikaan, nukun pidempiä yöunia ja ruokarytmikin on muuttanut untani.

Tässä kurssissa on niin paljon hyvää! Kiitos Kaisa ja kiitos ryhmä vertaistuestanne!
-Pauliina

Valmennuksessa opit viemään käytäntöön Hyvän olon hormonidieetti -kirjan oppeja.

Paino ja kehonkoostumus ovat hormonaalisesti säädeltyjä asioita. Jokapäiväiset tapasi – se kuinka syöt, liikut, nukut ja palaudut – vaikuttavat hormoniesi toimintaan.

Painonpudotus onnistuu, kun puramme esteet laihtumisen ja hormonien epätasapainon tieltä. Esteitä ovat esimerkiksi epäsäännöllinen syöminen, säästöliekki, liian yksipuolinen liikunta, passiivinen elämäntyyli ja surkea uni.

Paremmilla elämäntavoilla saat hormonisi toimimaan siten, että ne auttavat sinua voimaan hyvin, olemaan virkeä ja pudottamaan turhat kilot pois. 

Kenties tunnistat itsesi tästä:

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus on suosituin valmennukseni: sen on käynyt vuoden 2015 jälkeen läpi jo reilusti yli 5000 naista. 

Valmennus sopii kaikille riippumatta ruokavaliorajoituksista tai siitä, oletko raskaana, imetätkö vai oletko jo vaihdevuosissa. Teemme fiksuja muutoksia tärkeimpiin elämäntapoihin – kyse ei ole ankarasta dieetistä, jossa rajoitetaan syömistä voimakkaasti tai rajataan pois ruoka-aineryhmiä kuten hiilareita.

Tarkista valmennuksen seuraava alkamisaika & muut verkkokurssini yritykseni Optimal Performancen verkkosivuilta. 

Kesäkuun alussa peilistä katsoi vaihdevuosissa oleva 50 vee nainen, joka ihmetteli ikäänsä, lisääntyvää painoansa ja väsymystään. Ihan normaali nainen, jolla ei ole pitkää urheilutaustaa, mutta joka on liikkunut, elänyt ja syönyt ihan normaalisti. 
 

Tänään 10 viikkoa myöhemmin hiki kirveli silmissä ja kahvakuula heilui yläkerrassa. Ruokarytmi ja -lautanenkin näyttää ihan erilaiselta kuin ennen. Ruuanlaitosta on tullut kivaa ja erilaista! Olen nauttinut syömisestä – uudet maut kiinnostavat ja ruokaa on oikeasti saanut syödä. Mukavaa kuitenkin, että 80/20-malli sallii herkutkin, kuten salmiakin. 

Kiloja on tippunut alusta asti yhteensä kuusi. Mikä parasta, kolesteroliarvot putoavat… Energiaa riittää ja vaatteet ovat lopettaneet kutistumisensa. Lihaksia on tullut lisää, selkäkivut ovat hellittäneet ja kunto on noussut.  

Tämä kurssi tuli juuri oikeaan aikaan näyttämään suuntaa, mihin mennä. Minusta ei ole fanaatikoksi, enkä jaksa mittailla ja kirjata syömisiäni. Pidän tästä lempeästä suhtautumisesta ja siitä, että voi olla myös tarkka ja jämy, jos se sopii omaan tilanteeseen. 

Tästä on niin hyvä jatkaa. Hitsi mä oon tyytyväinen!

-Pirjo

Share This