Valmennukset

Kaipaatko freesimpää oloa, virkeämpiä päiviä ja paremmin nukuttuja öitä? Ehkä hormonit mietityttävät, tai haluaisit mahtua paremmin suosikkivaatteisiisi? Tältä sivulta löydät valmennuspalveluni. Jos kaipaat yksilöohjausta, tutustuthan Optimal Performancen sivuihin.

Valmennuksessa opit viemään käytäntöön Palaudu ja vahvistu -kirjan oppeja. 

Jokainen meistä tarvitsee parempia palautumisen taitoja. Palautumista ei voi jättää ainoastaan lomaan, sillä onnistuneenkin loman vaikutukset kestävät tutkimusten mukaan vain pari viikkoa.

Palautuminen täytyy siis ujuttaa tavalliseen arkeen. Kyllä – siihen kaoottiseen ja kiireiseen.
Kuulostaako tämä sinulta?

Palaudu ja vahvistu -verkkovalmennus antaa sinulle ratkaisuja näihin ongelmiin. Tutkittua tietoa, toimivia keinoja ja enemmän väljyyden tuntua siihen arkeen jota jo elät.

Tarkista valmennuksen seuraava alkamisaika yritykseni Optimal Performancen verkkosivuilta.

Koen saaneeni tästä valmennuksesta jopa enemmän eväitä sekä työelämään että vapaa-ajalle kuin työnohjauksesta, jossa kävin aiemmin.
– Anni

Palaudu ja vahvistu -valmennus on ollut paras investointi itseeni ikinä. Vaikka minulla oli aiemmin tietoa, en saanut sitä käytäntöön. Nyt pieninä paloina ja hyvien ohjeiden kera olenkin onnistunut. Meditoinnin aloittaminen oli aiemmin vaikeaa, mutta nyt siitä on jo tullut rutiini.

Videot unesta aukaisivat silmäni unettomuudesta. Olen ajatellut aina, että ”olen nyt vaan tälläinen huonosti nukkuja, ei voi mitään”. Nyt olen ymmärtänyt, että voin itsekin vaikuttaa aika paljon omaan nukkumiseeni. Iltarutiinit ja iltapuuro, niistä en enää luovu. Paljon on parantunut: illalla tulee uni tiettyyn aikaan, nukun pidempiä yöunia ja ruokarytmikin on muuttanut untani.

Tässä kurssissa on niin paljon hyvää! Kiitos Kaisa ja kiitos ryhmä vertaistuestanne!
-Pauliina

Valmennuksessa opit viemään käytäntöön Hyvän olon hormonidieetti -kirjan oppeja.

Paino ja kehonkoostumus ovat hormonaalisesti säädeltyjä asioita. Jokapäiväiset tapasi – se kuinka syöt, liikut, nukut ja palaudut – vaikuttavat hormoniesi toimintaan.

Painonpudotus onnistuu, kun puramme esteet laihtumisen ja hormonien epätasapainon tieltä. Esteitä ovat esimerkiksi epäsäännöllinen syöminen, säästöliekki, liian yksipuolinen liikunta, passiivinen elämäntyyli ja surkea uni.

Paremmilla elämäntavoilla saat hormonisi toimimaan siten, että ne auttavat sinua voimaan hyvin, olemaan virkeä ja pudottamaan turhat kilot pois. 

Kuulostaako tämä sinulta?

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus on suosituin valmennukseni: sen on käynyt vuoden 2015 jälkeen läpi jo reilusti yli 4000 naista. 

Valmennus sopii kaikille riippumatta ruokavaliorajoituksista tai siitä, oletko raskaana, imetätkö vai oletko jo vaihdevuosissa. Teemme fiksuja muutoksia tärkeimpiin elämäntapoihin. Olen tukenasi läpi valmennuksen yhteisen, lämminhenkisen Facebook-ryhmämme kautta.

Tarkista valmennuksen seuraava alkamisaika yritykseni Optimal Performancen verkkosivuilta. 

Kesäkuun alussa peilistä katsoi vaihdevuosissa oleva 50 vee nainen, joka ihmetteli ikäänsä, lisääntyvää painoansa ja väsymystään. Ihan normaali nainen, jolla ei ole pitkää urheilutaustaa, mutta joka on liikkunut, elänyt ja syönyt ihan normaalisti. 
 

Tänään 10 viikkoa myöhemmin hiki kirveli silmissä ja kahvakuula heilui yläkerrassa. Ruokarytmi ja -lautanenkin näyttää ihan erilaiselta kuin ennen. Ruuanlaitosta on tullut kivaa ja erilaista! Olen nauttinut syömisestä – uudet maut kiinnostavat ja ruokaa on oikeasti saanut syödä. Mukavaa kuitenkin, että 80/20-malli sallii herkutkin, kuten salmiakin. 

Kiloja on tippunut alusta asti yhteensä kuusi. Mikä parasta, kolesteroliarvot putoavat… Energiaa riittää ja vaatteet ovat lopettaneet kutistumisensa. Lihaksia on tullut lisää, selkäkivut ovat hellittäneet ja kunto on noussut.  

Tämä kurssi tuli juuri oikeaan aikaan näyttämään suuntaa, mihin mennä. Minusta ei ole fanaatikoksi, enkä jaksa mittailla ja kirjata syömisiäni. Pidän tästä lempeästä suhtautumisesta ja siitä, että voi olla myös tarkka ja jämy, jos se sopii omaan tilanteeseen. 

Tästä on niin hyvä jatkaa. Hitsi mä oon tyytyväinen!

-Pirjo

Optimal Tribe on edullinen, kuukausihintainen hyvän fiiliksen klubi, jonka jäsenenä voit olla juuri niin vähän tai pitkän aikaa kuin haluat. Toimin Tribessä sinun ravinto- ja palautumisvalmentajanasi. Tule mukaan harjoittelemaan parempia syömisen ja palautumisen taitoja!

Kuulostaako tämä sinulta?

Tribe toimii samalla periaatteella kuin Netflix, eli maksat siitä kuukausi kerrallaan. Samalla saat kaiken sisällön käyttöösi.

Triben ytimessä on fiksujen tapamuutosten tekeminen yksi kerrallaan. Tapoja löytyy ravitsemuksen, stressinhallinnan ja liikunnan kategorioista. 

Triben sovellus toimii tukenasi ja seuraa edistymistäsi. Klikkaa tapa tehdyksi tänään ja tule toistamaan huomenna – ennen kuin huomaatkaan, olet muuttanut asioita vähän kerrallaan paremmaksi! Tässä valmennuksessa et voi koskaan olla myöhässä, sillä se etenee vain sitä mukaa kun itse harjoittelet tapoja ja käyt merkkaamassa niitä tehdyksi.

Pienet muutokset joka päivä ovat tie isoon muutokseen ajan mittaan.

Optimal Tribe -valmennuksen voit aloittaa HETI. 

Optimal Tribessä parasta on mielestäni se, että valmennus ei ole vaatinut minua muuttamaan koko elämääni kertaheitolla. Kun kerralla keskityn yhteen asiaan, tavat oikeasti muuttuvat ja motivaatio pysyy yllä. Olen oppinut uusia asioita mm. unesta ja aamupalan syömisestä sekä saanut uusia hyviä rutiineja arkeeni.

Sama ajatus on treeneissä: ei ole tarvinnut rääkätä itseään henkihieveriin, vaan oppia uutta, kehittyä siinä samalla ja iloita liikunnasta. Kehitystä tapahtuu, vaikka kroppa ei ole koko ajan maitohapoilla. Olen saanut jatkuvuutta ja uutta motivaatiota salitreeniin – kiitos siitä!

-Laura

Share This