Valmennukset

Kaipaatko freesimpää oloa, virkeämpiä päiviä ja paremmin nukuttuja öitä? Ehkä hormonit mietityttävät, tai haluaisit mahtua paremmin suosikkivaatteisiisi? Tältä sivulta löydät valmennuspalveluni. Jos kaipaat yksilöohjausta, tutustuthan Optimal Performancen sivuihin.  

Palaudu ja vahvistu
-verkkovalmennus

Hyvän olon hormonidieetti
-verkkovalmennus

Optimal Tribe
-verkkovalmennus

Valmennuksessa opit viemään käytäntöön Palaudu ja vahvistu -kirjan oppeja. 

Palaudu ja vahvistu -verkkovalmennus

Jokainen meistä tarvitsee parempia palautumisen taitoja. Palautumista ei voi jättää ainoastaan lomaan, sillä onnistuneenkin loman vaikutukset kestävät tutkimusten mukaan vain pari viikkoa.

Palautuminen täytyy siis ujuttaa tavalliseen arkeen. Kyllä – siihen kaoottiseen ja kiireiseen.   

Kuulostaako tämä sinulta?

 • Töiden jälkeen haluat vain rojahtaa sohvalle ja jäädä siihen. 
 • Olet väsynyt, etkä oikein edes muista miltä tuntuu olla virkeä.
 • Nukut katkonaista unta, uni ei meinaa tulla tai heräät aamulla vain herätyskelloon. 
 • Suoritat arkea, koska olet tehnyt niin jo kauan etkä oikein muista miten muutenkaan sitä voi elää. 
 • Et ole koskaan läsnä niiden kanssa jotka ovat sinulle tärkeimpiä, koska mielesi on toisaalla. Jos ei muuten ole kiire, niin pään sisällä on.
 • Odotat jatkuvasti seuraavaa lomaa, joka sekin on niin täyteen ahdettu ohjelmaa että töihin pääsy tuntuu itse asiassa lopulta ihan rentouttavalta. 

Palaudu ja vahvistu -verkkovalmennus antaa sinulle ratkaisuja näihin ongelmiin. Tutkittua tietoa, toimivia keinoja ja enemmän väljyyden tuntua siihen arkeen jota jo elät. 

Tarkista valmennuksen seuraava alkamisaika yritykseni Optimal Performancen verkkosivuilta. 

Koen saaneeni tästä valmennuksesta jopa enemmän eväitä sekä työelämään että vapaa-ajalle kuin työnohjauksesta, jossa kävin aiemmin.

– Anni

Palaudu ja vahvistu -valmennus on ollut paras investointi itseeni ikinä. Vaikka minulla oli aiemmin tietoa, en saanut sitä käytäntöön. Nyt pieninä paloina ja hyvien ohjeiden kera olenkin onnistunut. Meditoinnin aloittaminen oli aiemmin vaikeaa, mutta nyt siitä on jo tullut rutiini.

Videot unesta aukaisivat silmäni unettomuudesta. Olen ajatellut aina, että ”olen nyt vaan tälläinen huonosti nukkuja, ei voi mitään”. Nyt olen ymmärtänyt, että voin itsekin vaikuttaa aika paljon omaan nukkumiseeni. Iltarutiinit ja iltapuuro, niistä en enää luovu. Paljon on parantunut: illalla tulee uni tiettyyn aikaan, nukun pidempiä yöunia ja ruokarytmikin on muuttanut untani.

Tässä kurssissa on niin paljon hyvää! Kiitos Kaisa ja kiitos ryhmä vertaistuestanne!

-Pauliina

Valmennuksessa opit viemään käytäntöön Hyvän olon hormonidieetti -kirjan oppeja. 

Hyvän olon hormonidieetti

Paino ja kehonkoostumus ovat hormonaalisesti säädeltyjä asioita. Jokapäiväiset tapasi – se kuinka syöt, liikut, nukut ja palaudut – vaikuttavat hormoniesi toimintaan.

Painonpudotus onnistuu, kun puramme esteet laihtumisen ja hormonien epätasapainon tieltä. Esteitä ovat esimerkiksi epäsäännöllinen syöminen, säästöliekki, liian yksipuolinen liikunta, passiivinen elämäntyyli ja surkea uni.

Paremmilla elämäntavoilla saat hormonisi toimimaan siten, että ne auttavat sinua voimaan hyvin, olemaan virkeä ja pudottamaan turhat kilot pois. 

Kuulostaako tämä sinulta?

 • Olet yrittänyt laihduttaa, mutta homma tyssää puuduttavaan suorittamiseen tai itsekurin puutteeseen.
 • Tietoa on tällä hetkellä niin paljon, että et tiedä mitä uskoa. Ja oikeasti haluaisit vain syödä tavallista ruokaa (sen sijaan että väännät spiralisaattorilla lanttupastaa jotta päivän hiilarimäärä ei mene yli). 
 • Innostut helposti, mutta muutaman viikon jälkeen motivaatiota ei ole enää jäljellä.
 • Haluaisit paremman fiiliksen ja tiedät että painon putoaminen auttaisi tähän. Haluat olla kotona omassa kehossasi.
 • Et ole kiinnostunut viettämään tuntikausia kuntosalilla, mutta olet valmis liikkumaan 2-5 kertaa viikossa ja parantamaan lihaskuntoasi simppeleillä treeneillä.
 • Haluaisit nukkua paremmin, jotta ruokavalintojen tekeminen päivällä olisi helpompaa (eikä sekään haittaisi, jos muu elämä tuntuisi sen myötä mielekkäämmältä). 

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus on suosituin valmennukseni: sen on käynyt vuoden 2015 jälkeen läpi jo reilusti yli 4000 naista. 

Valmennus sopii kaikille riippumatta ruokavaliorajoituksista tai siitä, oletko raskaana, imetätkö vai oletko jo vaihdevuosissa. Teemme fiksuja muutoksia tärkeimpiin elämäntapoihin. Olen tukenasi läpi valmennuksen yhteisen, lämminhenkisen Facebook-ryhmämme kautta.

Tarkista valmennuksen seuraava alkamisaika yritykseni Optimal Performancen verkkosivuilta. 

Kesäkuun alussa peilistä katsoi vaihdevuosissa oleva 50 vee nainen, joka ihmetteli ikäänsä, lisääntyvää painoansa ja väsymystään. Ihan normaali nainen, jolla ei ole pitkää urheilutaustaa, mutta joka on liikkunut, elänyt ja syönyt ihan normaalisti. 
 

Tänään 10 viikkoa myöhemmin hiki kirveli silmissä ja kahvakuula heilui yläkerrassa. Ruokarytmi ja -lautanenkin näyttää ihan erilaiselta kuin ennen. Ruuanlaitosta on tullut kivaa ja erilaista! Olen nauttinut syömisestä – uudet maut kiinnostavat ja ruokaa on oikeasti saanut syödä. Mukavaa kuitenkin, että 80/20-malli sallii herkutkin, kuten salmiakin. 

Kiloja on tippunut alusta asti yhteensä kuusi. Mikä parasta, kolesteroliarvot putoavat… Energiaa riittää ja vaatteet ovat lopettaneet kutistumisensa. Lihaksia on tullut lisää, selkäkivut ovat hellittäneet ja kunto on noussut.  

Tämä kurssi tuli juuri oikeaan aikaan näyttämään suuntaa, mihin mennä. Minusta ei ole fanaatikoksi, enkä jaksa mittailla ja kirjata syömisiäni. Pidän tästä lempeästä suhtautumisesta ja siitä, että voi olla myös tarkka ja jämy, jos se sopii omaan tilanteeseen. 

Tästä on niin hyvä jatkaa. Hitsi mä oon tyytyväinen!

-Pirjo

Optimal Tribe -verkkovalmennus

Optimal Tribe on edullinen, kuukausihintainen hyvän fiiliksen klubi, jonka jäsenenä voit olla juuri niin vähän tai pitkän aikaa kuin haluat. Toimin Tribessä sinun ravinto- ja palautumisvalmentajanasi. Tule mukaan harjoittelemaan parempia syömisen ja palautumisen taitoja!  

 

Kuulostaako tämä sinulta?

 • Haluat uutta potkua treeneihin ja mielellään jonkun muun suunnittelemana (mutta ei yksilövalmennuksen hinnalla). 
 • Söisit mielelläsi paremmin, mutta et keksi miten ja mitä. 
 • Aamuisin väsyttää, koska iltarutiinisi ovat levällään: puhelin kädessä tai läppäri auki myöhään iltaan, iltapalana jääkaapin ovella hotkaistu nakki tai lapselta jäänyt puolikas jogurtti tms…  uniaikakin jää alle kahdeksaan tuntiin.
 • Olet jo muuttanut elämäntapojasi jonkin verran, mutta punainen lanka puuttuu. 
 • Tykkäät tehdä muutoksia ”tehtävinä” pikkuisen kerrallaan sen sijaan että joku antaa sinulle paperilla seuraavan 10 viikon ruokavalion. 
 • Haluat ymmärrettäviä ja perusteltuja ohjeita syömiseen, lepoon ja stressinhallintaan käskyjen ja mustavalkoisuuden sijaan.  

Tribe toimii samalla periaatteella kuin Netflix, eli maksat siitä kuukausi kerrallaan. Samalla saat kaiken sisällön käyttöösi.

Triben ytimessä on fiksujen tapamuutosten tekeminen yksi kerrallaan. Tapoja löytyy ravitsemuksen, stressinhallinnan ja liikunnan kategorioista. 

Triben sovellus toimii tukenasi ja seuraa edistymistäsi. Klikkaa tapa tehdyksi tänään ja tule toistamaan huomenna – ennen kuin huomaatkaan, olet muuttanut asioita vähän kerrallaan paremmaksi! Tässä valmennuksessa et voi koskaan olla myöhässä, sillä se etenee vain sitä mukaa kun itse harjoittelet tapoja ja käyt merkkaamassa niitä tehdyksi.

Pienet muutokset joka päivä ovat tie isoon muutokseen ajan mittaan.

Optimal Tribe -valmennuksen voit aloittaa HETI. 

Optimal Tribessä parasta on mielestäni se, että valmennus ei ole vaatinut minua muuttamaan koko elämääni kertaheitolla. Kun kerralla keskityn yhteen asiaan, tavat oikeasti muuttuvat ja motivaatio pysyy yllä. Olen oppinut uusia asioita mm. unesta ja aamupalan syömisestä sekä saanut uusia hyviä rutiineja arkeeni.

Sama ajatus on treeneissä: ei ole tarvinnut rääkätä itseään henkihieveriin, vaan oppia uutta, kehittyä siinä samalla ja iloita liikunnasta. Kehitystä tapahtuu, vaikka kroppa ei ole koko ajan maitohapoilla. Olen saanut jatkuvuutta ja uutta motivaatiota salitreeniin – kiitos siitä!

-Laura

Share This