Hyvän olon hormonidieetti -webinaarisarja tulossa, tule kuuntelemaan!

4A5A7341web

ILMAINEN WEBINAARISARJA

Tiedätkö, miten hormonit vaikuttavat laihtumiseen ja painonhallintaan?

Vaikutat itse hormonitasapainoosi joka päivä: Hyvän olon hormonidieetti -kirjan opeilla opit tekemään sen tietoisesti. Liika stressi, huono uni, suolisto-ongelmat ja jumissa oleva aineenvaihdunta vaikuttavat merkittävästi hormonitasapainoon ja hankaloittavat laihdutusyrityksiä. Tule webinaareihin kuulemaan, miten sinäkin voit tehdä parempia päätöksiä hyvinvointisi eteen joka päivä 🙂

Hyvän olon hormonidieetti -webinaaripäivät ja -aiheet ovat:

– Tiistai 16.2.2016 klo 18-19.30, aihe: Hormonit ja laihdutus => ilmoittaudu täällä

– Maanantai 22.2.2016 klo 18-19.30, aihe: Miten uni vaikuttaa hormoneihin ja laihtumiseen? => ilmoittaudu täällä

– Keskiviikko 2.3.2016 klo 18-19.30, aihe: Miten stressi ja suolisto-ongelmat vaikuttavat hormoneihin ja laihtumiseen? => ilmoittaudu täällä

Kaikki webinaarit ovat ilmaisia. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset webinaarin ajankohtana live-sivulle. Ennen webinaaria saat vielä muistutuksen alkavasta webinaarista. Ei haittaa vaikka et pääsisikään ajankohtana paikalle – postaan tänne (ja omalle verkkosivulleni) webinaarien jälkeen niiden jälkilähetykset.

Onko sinulla kysymys webinaarin aiheisiin liittyen? Postaa se tänne tapahtumasivulle tai laita minulle Facebookissa yksityisviesti, niin katsotaan josko käsittelisin sen webinaarissa livenä. Poimin kysymyksistä webinaariin sopivimmat.

Tervetuloa kuuntelemaan!

PS. Webinaarisarjan tapahtuman löydät Facebookista täältä – olisin todella kiitollinen jos jakaisit sitä ystävillesi joita aihe voi kiinnostaa (tai tykkäisit tästä blogipostista) <3

Kuva: Elise Kulmala, Magnetphotography

Kategoriat

Share This