Terveys & Tasapaino vai Oikotie Optimaaliin?

Journal Your Life. Kuuden viikon ajan tutustuimme itseemme ja ajatuksiimme kirjoittamalla päiväkirjaa Susannahin antamien tehtävien avustuksella. Minulla on vielä paljon tehtäviä tekemättä kurssilta, mutta riittääpähän hommaa vielä syksyksikin. Itsensä tutkiskelu voi joskus olla rankkaa puuhaa. 😉 Optimal Performancen tämän syksyn tarjontaan kuuluu kolme puolen vuoden ryhmävalmennusta:

Kurkistetaan näitä hieman tarkemmin.

TT-kuva

Terveys & Tasapaino on stressaantuneen ja lempeää, tiedostavampaa suhtautumista ruokaan etsivän valmennus. Tänä syksynä ensimmäistä kertaa valittavissa myös etäkurssi. TT-valmennuksessa opetellaan ravinnon (valitettavan usein unohdettuja) perusasioita, stressinhallintaa, vatsanhoitoa ja omien ajatusten hallintaa asia kerrallaan. Tavoitteina aiemmin valmennuksessa mukana olevilla on ollut mm. stressin lieventäminen, vatsan hyvinvoinnin parantaminen, oman elämän saaminen jälleen haltuun ja ruokailun tasapainottaminen erilaisten dieettikokeilujen jälkeen. Katso mitä kevään ryhmässä olleet valmennettavat sanovat (ja lue tuoreita kommentteja TT-sivuilta):

Terveys & Tasapaino sopii naisille, jotka eivät halua liikkua erillisen ohjelman mukaan ja kaipaavat myös mielen valmennusta ja ryhmätukea. Valmennus sisältää seitsemän ryhmävalmennuskertaa, säännöllisesti vaihtuvat tavat ja viikkotehtävät. Etäkurssin sisältö on muuten sama, paitsi ryhmävalmennuksia siihen ei kuulu. Valmennuksen tempo on rauhallisempi kuin OO:ssa eli aikaa omien ajatusten mutustelulle ja muutosten tekemiselle on mukavasti.

OO-kuva

Oikotie Optimaliin on pehmeä lasku terveellisiin elämäntapoihin ja sopii erityisesti rasvanpolttoa ja painoharjoitteluopastusta kaipaavalle. OO:ssa opetellaan uusia elämäntapoja kahden viikon välein, lisätään tietoa viikkotehtävien avulla ja harjoitellaan kuntosalilla monipuolisten ja hauskojen treeniohjelmien opastuksella 3-4 kertaa viikossa. Suosittelemme myös energiankulutustreenejä, joita on 1-2 kertaa viikossa. Treenit tehdään itsenäisesti, ellet sitten halua omaa liikuttajaa mukaan (jolloin voit hankkia OO-valmennuksen oheen personal training -ohjausta lisämaksusta). Kuuntele Elinan kokemukset valmennuksesta: OO-valmennus sopii kaikentasoisille ravinnosta ja liikunnasta kiinnostuneille. Valmennuksessa on valittavissa VIP-paketti (sis. yksilövalmennuksen kuukausittain ja halutessasi näihin sisällytettynä BioSignature-mittaukset, extratapahtumat kuten kahvakuulakoulun ja kuukausittain treeniohjelman vaihtuessa ryhmille järjestettävät treenikoulut). Basic-valmennus on edullisempi paketti, joka sopii esimerkiksi etänä valmennuksessa mukana olevalle. Pakettien tarkemmat sisällöt löydät OO-sivulta. Jos nämä valmennukset tuntuvat liian pehmoilta ja kroppasi on jo tottunut rankkaan ja säännölliseen urheiluun, kannattaa tsekata Muscle Madness – sen ilmoittautuminen on nyt auki. Minulta kysyttiin viime viikolla mailissa, mitkä Terveys & Tasapaino ja Oikotie Optimaaliin -valmennusten merkittävimmät erot ovat. Ne voisi listata näin: – TT:ssä ei ole liikuntaa – OO:ssa odotetaan valmennettavien treenaavan salilla 3-4 kertaa viikossa ohjelmien mukaan, jotka vaihtuvat kuukausittain + tekevän energiankulutusharjoituksia 1-2 kertaa viikossa – TT:ssä on ryhmävalmennukset ja verkkovalmennus (vedän osan näistä ja nämä ovat kutakuinkin ainoita ei-yritysluentojani ennenkuin jään äitiyslomalle) – OO:ssa on VIP:eille kuukausittain yksilövalmennus (basic-version ostaneille 60min ensimmäisen kuukauden aikana) ja verkkovalmennus, ei lähiryhmiä – TT:ssä ei ole keskusteluforumia, vaan Facebook-ryhmä jossa minä ja Minna vastaamme sen mukaan miten ehdimme (tämä on ns. extra, valmennettavien keskinäiseen kommunikointiin tarkoitettu) – OO:ssa on forum jota valmentajat päivystävät joka päivä ja vastaavat kysymyksiin – TT:ssä puolet valmennuksesta käsittelee mieltä, ajatuksia ja stressinhallintaa, toinen puoli ravintoa ja elämäntapoja – OO:ssa pääpaino on fyysisen hyvinvoinnin parantamisessa, joskin mielen asioita käsitellään myös (mutta vähemmän kuin TT:ssä) Molemmat valmennukset ovat kestoltaan puoli vuotta. Terveys & Tasapaino -valmennus alkaa 19.8.2013.  Valmennuksen ilmoittautuminen on auennut eilen – tutustu tarkemmin valmennukseen ja klikkaa itsesi mukaan! Oikotie Optimaaliin alkaa 2.9.2013. Lue tarkemmat tiedot täältä. Kannattaa kirjautua ennakkoilmoittautumislistalle jos haluat mukaan, sillä listalla on jo enemmän porukkaa kuin valmennukseen mahtuu. Ennakkoilmoittautumislistalla olevat saavat ilmoittautumislinkin jo 12.8.2013 ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Virallinen ilmoittautuminen verkkosivujemme kautta aukeaa vasta 15.8. jos paikkoja on jäljellä. Ennakkolistalla oleminen ei sitouta sinua mihinkään (eikä pelkkä listalle kirjautuminen riitä vielä ilmoittautumiseksi). Saat ilmoittautumisohjeet 12.8.2013 lähtevässä sähköpostissa. Vieläkö mietityttää? Jonin blogista voit vielä lukaista kenelle suosittelemme eri valmennuksia. Jos edelleen arveluttaa, voit toki myös soittaa toimistollemme numeroon 050 414 5280 ja autamme sinua päätöksenteossa. :)]]>

Kategoriat

Share This