Vuoden viimeiset luennot vedetty

Facebook-äänestyksen myötä viimeinenkin tammikuun luentopaikka saatiin lyötyä lukkoon: lauantaina 19.1. luennoin siis Mikkelissä. Tulkaahan sankoin joukoin paikalle jotta nämä yleisöluentojen vedot kannattavat jatkossakin! Ainoa mittarihan kannattavuudelle on se, että tuleeko näihin porukkaa paikalle 🙂 Ilmaisia kun ne ovat.

Yleisöluentojen kalenterin löydät täältä. Paikat ilmoitamme heti kun kaikki niistä on varmistettu.

Hormonidieetti on myynyt nyt yli 10 000 kappaletta ja siitä tuli tiedote myös Tammen sivuille. Hurja määrä! Tietokirjat myyvät tyypillisesti Suomessa noin 500 kappaletta. Hormonitasapainokin on myynyt jo moninkertaisen määrän tuohon tyypilliseen myyntimäärään nähden. Olen yhtä aikaa äimistynyt ja kiitollinen, tuntuu tosi hyvältä. Hormonitasapainon selventämiselle ja tiedon jakamiselle on selvästi tarvetta.

Kävin Tampereen Akateemisessa kirjakaupassakin pyörähtämässä joulukuun alkupuolella. Hyvässä seurassa, Hämeen-Anttilan pariskuntaa kun voi sanoa ihan oikeiksi kirjailijoiksi. Heillä on tuota tuotantoa jo vaikka kuinka paljon.

Joulua edeltävät viikot ovat hujahtaneet lujaa vauhtia. Itsenäisyyspäivänä olimme Vanajanlinnan itsenäisyyspäivänjuhlissa joka oli ihana tapahtuma. Optimal Performancen Tampereen toimiston seinänaapurina on Hypoxi, jonka vetäjä Maarit on myös Vanajanlinnan linnanrouva. Kemuissa oli rattoisaa OP:n porukalla, tanssi ja ruoka maittoi. Alla kuvassa ihastuttava psykologimme ja urheilijoiden henkinen valmentaja Minna Immonen. Minna on myös yksi parhaista ystävistäni.

Työrintamalla olen luennoinut firmoissa ja omissa valmennuksissamme pienryhmille. Loppusyksyn luentoja on tullut vedettyä mm. Pfizerin henkilöstölle, Trainers’ Housen Fight Club -valmennuksessa ja heidän omalle porukalleen, Satakunnan Sairaanhoitopiirin henkilöstölle ja Crossfit Espoolle. Monissa paikoissa on mukana kulkenut uskollinen Vitamix-blenderi ja Kaisan smoothietehdas (kuten alla kuvassa kolme eri väristä smoothieta työpäiviä virkistämään).

Eilen olin vetämässä vielä tämän vuoden viimeisen luennon Tampereen KooVeen nuorille uimareille. Olen kiitollinen että saan tehdä tätä työtä 🙂

Ensimmäinen Terveys & Tasapaino -valmennus on edennyt yli puolivälin ja olemme Minnan kanssa vuorokuukausin luennoineet porukalle. Tässä kuussa oli minun vuoroni ja viikko sitten kävimme läpi ihanien naisten kanssa stressin fysiologiaa läpi. Valmennustehtävänä oli mm. henkisen ja fyysisen stressin erottaminen toisistaan ja omien stressin lähteiden listaaminen. Mielestäni stressinhallinnassa ensimmäinen askel on tunnistaa asiat, jotka aiheuttavat keholle stressiä. Ne voivat olla henkisiä (esimerkiksi rahahuolet) tai fyysisiä (esimerkiksi univaje). Kun stressin lähteet on selvillä, niihin voi lähteä itse vaikuttamaan.

Luennon lopuksi tein vielä pari erilaista smoothieta porukalle ja puhuimme stressin torjunnasta ja helpottamisesta ravinnon avulla. Smoothiet toimivat siihen loistavasti – mutta pitää tietää, mitä sinne tehosekoittimeen laitetaan! Näitä juttuja pääsee oppimaan vaikkapa maaliskuussa jälleen starttaavassa TT:ssä niin Helsingissä kuin Tampereella. Täältä voit lukea lisää valmennuksesta ja kirjautua ennakkoilmoittautumislistalle, jos haluat varmistaa että mahdut mukaan. Paikkoja on rajoitetusti.

Vedin joulukuussa myös suosituimman valmennuksemme, Oikotie Optimaaliin -valmennuksen extratapahtuman joulukuussa Helsingissä ja Tampereella. Kyseessä oli pienryhmän valmennus hormonitasapainosta. Kävimme pari tuntia läpi aineenvaihduntaa, oman kehotyypin tunnistamista, hormonitasapainoa, hormonien mittausmenetelmiä ja hormonitoimintaan vaikuttamista ravinto- ja elämäntapavalinnoilla. Ensi kevään OO:ssa on VIP-valmennettaville tiedossa myös tällainen extratapahtuma Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.

Tämmöistä tänne suuntaan maailmaa näin joulun alla. Ainiin – tässä vielä joululahja teille lukijoilleni, ilmainen ruokavalio ja treeniohjelma Jonin blogissa. Isoin lahja itsellesi tosin voi olla se, että luet koko tekstin läpi ja mietit tosissasi sen sanomaa.

Rauhallista, ähkytöntä joulua ja energistä paluuta arkeen joulun jälkeen! 🙂

Kategoriat

Share This