Palaudu ja vahvistu -luento 3.8.2018 Magnesia Festival + alekoodi!

Hei sinä ihana lukijani, kiinnostaisiko sinua tulla Magnesia Festivaliin kuuntelemaan mun luentoani + treffaamaan muita lukijoita ja valmennettaviani pe 3.8.2018?

Mun alekoodillani KAISAJAAKKOLA saa vielä tänään 27.7. klo 24:00 10 % alennuksen kaikista lipuista. Tulossa on jo ennätysmäärä kävijöitä festareille eli nyt kannattaa hankkia lippunsa etteivät mene loppuun!

Ajatuksenani oli treffata porukalla luentoni jälkeen, jatkaa höpöttelyitä ja pohdintoja palautumisesta + katsella vaikkapa yhdessä tuota Lonnalta avautuvaa käsittämättömän upeaa auringonlaskua – säiden puolesta näyttäisi siltä, että samaa luvassa tänä vuonna!

Miltä kuulostaa, lähtisitkö mukaan?

Magnesia Festival järjestetään siis 3.-5.8.2018 ja se käsittää kolme päivää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, hyvinvointiworkshoppeja, maukasta ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä Lonnan saarella Helsingin edustalla. JT Linen lautat menevät jatkuvasti kauppatorilta Lonnaan eikä matka vie kuin 10 minuuttia.

Ei tarvitse olla kokemusta joogasta tai muistakaan harjoitteista, mukaan tarvitsee vain uteliaan mielen! Lisäksi ohjelman voi valita ihan oman mielensä mukaan. ?

Minä luennoin perjantaina 3.8. illalla otsikolla Palaudu ja vahvistu. Puhun syyskuussa ilmestyvän kirjani teemoista, mm. stressin ja palautumisen tasapainon havannoinnista arjessa, palautumisen parantamisen keinoista ja myös sellaisista palautumisen aspekteista joita harvemmin yleisessä keskustelussa nähdään.

Toivottavasti moni tulisi kuuntelemaan, sillä koen että aihe on äärettömän tärkeä ja olen ollut yllättynyt, miten harva ihan oikeasti ymmärtää mistä on kyse. Palautuminen ei ole vain urheilusta palautumista. Tavallinen arkikin elämän eteen heittämien kriisien kera voi uuvuttaa ihmisen. Me tarvitaan palautumisen taitoja, mielellään jo ennen kuin se elämän hirmumyrsky on päällä, jotta niistä vaikeista aallokoista selviää pää pinnalla.

Ohjelma näyttää tänä vuonna niin hyvältä, että ainakin minulla on vaikeuksia päättää mitä kaikkea haluaisin mennä kuulemaan ja kokemaan. Esimerkiksi perjantaina osteopaatti Jutta Aallon Anatomia ja kehotietoisuus -luento vaikuttaa tosi kiinnostavalta, samoin Aino Sirenin Yin Masterclass. Ellen olisi pitämässä omaa luentoani illalla, menisin ehdottomasti Kaisa Kärkkäisen & Esmeralda Soulin Heartful Yoga & Soulful Healing -sessioon. Kaisan joogatunnit olivat tän vuoden keväällä yksi mun viikkojeni kohokohdista. Hänellä on ihana, leikkisä, autenttinen tyyli ohjata.

Lauantaina ehdottomasti Iitulin ja ja Marin Inner Guidance, olen kokenut sen kerran aiemmin ja harjoitus / prosessi oli erittäin kiinnostava ja emotionaalisesti vapauttava. Meri Mortin tanssi-workshoppiin on mentävä, olen käynyt Merin Vapauden liike -tanssi-illoissa ja löytänyt omasta nolouteen vaipuvasta itsestäni vapaan tanssijan – se on mielettömän ihanaa!

Sunnuntaina otan ehkäpä Juliuksen mukaan, nimittäin silloin on perhepäivä. Esimerkiksi joogaa lapsi-aikuinen-tyylillä, ketteryysworkshoppia, tanssia, hoidollinen kohtaaminen yhdessä rentoutuen -workshop perheille, kivitoteemien rakennusta ja kaikkea kivaa.

Tosi paljon siis kiinnostavaa ohjelmaa – täytynee varata runsaasti evästä ja koittaa raahata itsensä lautalle jo aikaisin aamulla että ehtii kokea kaiken ?

Tsekkaa sinäkin ohjelma, tarkemmat tiedot ja hanki lippusi nyt vielä kun niitä on jäljellä + saat alen: www.magnesiafestival.com.

Jos olet kiinnostunut yhteistreffeistä luentoni jälkeen, niin tule nykäisemään hihasta kun luentoni päättyy klo 20.00 Aito-makasiinissa. Mennään siitä yhdessä johonkin kivaan paikkaan, joko musiikkia kuuntelemaan päälavan tuntumaan tai rannalle.

Kategoriat

Share This