Energisen arjen ajatusansat -webinaari tulossa sunnuntaina 7.1.2018

Hyvää uutta vuotta ystävät! Toivottavasti joulun ja uuden vuoden aikasi sujui mukavasti ❤️

Tein taannoin oman verkkovalmennukseni naisille ihan ex tempore oheisen videon ajatusansoista, jotka voivat tulla meidän hyvien aikomusten tielle kun aloitamme valmennuksen (tai miksei myös itsenäisen elämäntapamuutoksen). Video löytyy täältä, en onnistunut sitä tähän postiini upottamaan.

Video kirvoitti FB-ryhmässämme paljon keskustelua. Tässä muutamia naisten havaintoja – tunnistatko tällaisia itsessäsi?

”Mä kuulun niihin jotka haluais kaikki mulle heti nyt. Sitten uupuu jo pelkästä ajatuksesta mitä kaikkea pitäisi muuttaa.”

”Itsestäni tunnistan tuon ansan, että en ehdi x asioita. Kyllä, elämäni on vähän ruuhkassa tällä hetkellä, mutta olen alkanut myös tiedostaa miten ihan itse sen ruuhkan siihen järjestän. En osaa sanoa ei, jos johonkin pyydetään. Miinusta tuntuu että sanomalla ei pahoitan toisen mielen. Se on pahinta mitä minun pääni sisällä voi tapahtua, en kestä yhtään jos muille tulee paha olla minun takiani, edes vähäisissäkään määrin. Muille sanottu kyllä on monesti minun omalle ajalleni ei, mikä tarkoittaa myös sitä, että oma palautumiseni sakkaa.”

”Kyllähän mä olen tiennyt olevani se ”mä tiedän kaiken näistä asioista” -tyyppi (joka sitten ei kuitenkaan muista päivittäin toteuttaa sitä kaikkea tietämäänsä), mutta nyt kun Kaisa sen tossa videolla sanoo ääneen, niin tuli taas semmoinen fiilis, että pitää jälleen kerran ryhdistäytyä!”

”Minulla on suuri vaara astua oikeastaan jollain lailla näihin kaikkiin mainitsemiisi ansioihin. Suurena suorittajana ja perfektionistina pelottaa varsinkin se että tulee yritettyä tehdä kaikki! Tämä video oli hyvä muistutus taas laittamaan niitä jäitä hattuun.”

Tämä aihe jäi pyörimään niin tiiviisti mieleeni, että päätimme pitää Jonin kanssa tulevana sunnuntaina 7.1.2018 kokonaisen ”Energisen arjen ajatusansat” -webinaarin. Starttaamme kello 18 ja ilmoittautumaan pääset ilmaiseksi tästä. Ilmoittautuneita on jo yli 500, vaikka viikonloppuna vasta julkaisimme webinaarin – tulehan sinäkin mukaan!

Mitä on siis luvassa? Teemoina mm. seuraavat:

– Millaiset ajatusansat saavat meidät elämään arkea, jossa väsymys on aina läsnä? Ajatusansat ovat uskomuksia, ja uskomukset ovat ajatuksia joita pidämme totena ilman kyseenalaistamista. Miten omia ajatuksia ja asenteita voisi tietoisesti pyrkiä muokkaamaan parempaan suuntaan?
– Miksi ”muutokseen menee aina pitkän aikaa” ei aina pidä paikkaansa? Hiukan röyhkeästi ajattelimme kertoa, miten voit saada tuloksia jo YHDESSÄ päivässä (minua naurattaa tämä hiukan jo etukäteen, koska lupaus on kyllä sen verran törkeä) ?❤️
– Milloin ajatukset ”opettelen olemaan itselleni armollinen” tai ”olen ihminen joka tarvitsee kovaa kuria muuttuakseen” voivat viedä ojasta allikkoon?
– Pitääkö kaikki syöminen, treeni ja palautuminen olla kalenterissa ja noudattaa sitä kurinalaisesti? Miten osaisi joustaa sopivasti mutta ei kuitenkaan liikaa?

Tällaisia käymme läpi, ja varmasti tuttuun tapaan paljon muutakin ? Tervetuloa mukaan – ilmoittaudu täältä!

Kategoriat

Share This