Vuoden tärkein tavoite: alan ystäväksi itselleni

Relove-salaatti

Lounasajan väriterapiaa Relove-cafessa. Paikka löytyy Töölöstä, Helsingin Runeberginkadulta (www.relove.fi)

Sinä päivänä lounasseurana oli uusi (vanha) hyvä ystäväni, Minä Itse.

Oletko miettinyt, olisiko elämä erilaista jos olisit itsesi ystävä etkä vihollinen?

Ehkä et aamulla ekana haukkuisi hänen väsynyttä naamaansa jos yö oli huonosti nukuttu, tai kertoisi miten rumalta hänen ”ruhonsa” näyttää siinä mekossa joka oli kaunis kaupan rekissä muttei enää päällä? Kyllä, monet naiset käyttävät tuota termiä vartalostaan, valmentajana tiedän tämän.

Ehkä silittäisitkin hänen tukkaansa, sanoisit että hei – mä rakastan sua silti, väsyneenäkin. Kannustaisit laittamaan sen ihanimman mekon päälle ja kertoisit miten kauniilta hän näyttää. Halaisit ja sanoisit, että olet iloinen kun hän on juuri sinun ystäväsi.

Minkään muun sinussa (ja minussa) ei ensin tarvitse muuttua kuin ajatuksen. Ajatus muuttaa toimintaa.

Ystäväksi itselleni – siinä viimeisen vuoden tärkein tavoitteeni.

*****

Tervetuloa opettelemaan itsesi parempaa kohtelua, laadukkaampaa ravitsemista, kehosi fiksumpaa liikuttamista ja itsesi silittämistä levolliseen uneen Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennukseen Aloitamme 10.4.2017, ennakkotehtävät ovat nyt saatavilla. Tule mukaan ihanaan, lämminhenkiseen naisten joukkoon! Ilmoittautumaan pääset täältä.

HD2017

Kategoriat

Share This