Kaksi yleisöluentoa Helsingissä lauantaina 26.1.

Luentokiertue on täydessä vauhdissa ja paikkakuntia on takana jo kuusi. Suuren kysynnän vuoksi lähden vielä kiertueen päätteeksi uudelleen Helsinkiin.

Reilu viikko sitten yli 100 henkeä jäi Pasilassa ulos, kun luentosali ei vetänyt enempää porukkaa. Pasilan kirjasto kutsui minut uudelleen puhumaan ja tällä kertaa luennoille on ennakkoilmoittautuminen. Luennot ovat nyt hiukan aiempaa lyhyempiä. Ajankohta on lauantai 26.1. ja paikkana on edelleen Pasilan kirjasto. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta luennolle jolle haluat osallistua:

– Klo 12.00, ilmoittaudu täällä
– Klo 14.00, ilmoittaudu täällä

Luennot ovat olleet aivan täynnä joka kaupungissa, mm. maanantaina Oulussa 200 hengelle varattu sali oli viimeistä paikkaa myöten täynnä ja valitettavasti ihmisiä jäi silti ulos. Tällä hetkellä meillä ei ole ollut mahdollisuutta hankkia suurempia saleja, sillä niiden salivuokrat ovat hirvittävän kalliita, joissain paikoissa 500e/h. Sitten pitäisi alkaa perimään jo pääsymaksua ja sitä en ole halunnut tehdä.

Hormonitasapainon ensimmäinen painos on muuten myyty loppuun, samoin Hormonidieetin viides painos. Painokoneessa ovat nyt siis uuden kirjan toinen painos ja vanhemman kuudes painos. Kaupoissa näitä voi vielä olla, mutta kustantajalta ne ovat loppu. Hormonitasapaino näkyy pitävän pintansa Adlibriksen myydyimpänä kirjana.

Lehdissä on virinnyt myös kiinnostus näitä asioita kohtaan. Minua haastateltiin toissapäivänä Ilta-Sanomiin ja juttu löytyi jo eilisestä lehdestä. Moneen muuhunkin lehteen on tulossa juttua. Minusta se on hienoa. Ei siksi että haluaisin itse esille, vaan siksi että nämä asiat ovat tärkeitä. Hormonitasapainosta puhutaan liian vähän.

Näiden luentojen ja tämän alkuvuoden työhässäkän jälkeen vedän henkeä ja otan taas aikaa myös itselleni. Tiedossa on helmikuussa Institute of Functional Medicinen koulutus Floridassa ja keväämmällä uuden kirjan kirjoituksen aloittaminen. Ennen näitä on kuitenkin huilattava ja päästävä jälleen pysähtymään rauhassa kotioloihin 🙂 En voisi tehdä tätä työtä, ellen pyrkisi elämään kuten opetan.

Vielä edessä pari viikkoa teidän ihanien lukijoiden tapaamista monella paikkakunnalla: tällä viikolla ohjelmassa Turku, Jyväskylä, Mikkeli ja ensi viikolla Pori ja Helsinki. Katso täältä luentojen paikat ja ajat. Tervetuloa luennoille!

Kategoriat

Share This