Promokuvausta ja kirjasigneerausta

Olen palannut lomalta kotosalle ja ihana arki on pyörähtänyt taas käyntiin. Kyllä huilaaminen vaan tekee pienelle ihmiselle hyvää! Nyt jaksaa taas tätä pimeyttä. Tampereella on ollut upea pakkassää – tällaiselle pohjoisen asukille talvi tuntuu talvelta vasta kun pakkasmittari menee yli -10 ja lunta on yllin kyllin.

Kuvasimme luottokuvaaja Elise Kulmalan kanssa kivoja promokuvia kirjaa varten eilen. Yllä oleva kuva on pieni fiilistelyshotti, meistä harvemmin tulee otettua kuvia yhdessä 😉 Elise on ottanut myös kirjani kanteen minun ja Sannan kuvat, samoin treenikuvia ja minun kasvokuviani joita on kirjassa. Lähes kaikki nettisivujemme kuvat on Elisen ottamia. Suosittelen!

Eilen saimme vihdoin myös oman tilauksemme Hormonitasapaino-kirjoista. Tässä onkin vähän signeerattavaa.

Oli kiva nähdä, kuinka moni on tilannut kirjan lahjaksi jollekin rakkaalle lähimmäiselle. Jos haluat kirjan signeerattuna vielä ennen joulua, voit tilata sen täältä. Kirjasta on tullut jo paljon positiivista palautetta. Se on 320-sivuisena melkoinen lukupaketti, jossa riittää pureskeltavaa pidemmäksikin aikaa.

Tammikuussa aloitan yleisöluentojen kiertueen. Käy kurkkimassa blogia – päivämäärät ja kaupungit julkaistaan viimeistään ensi viikolla!

Muutakin kivaa meillä on tulossa, nimittäin otamme tammikuussa jälleen Oikotie Optimaaliin -valmennukseen pienen määrän uusia valmennettavia. Puolen vuoden elämäntapa-, ravinto- ja treenivalmennus on auttanut jo satoja ihmisiä elämänsä kuntoon. Jos haluat päästä ilmoittautumaan mukaan 24h ennen virallisen ilmoittautumisen aukeamista, käy kirjautumassa OO-sähköpostilistalle. Tämän parempaa tapaa en toistaiseksi ole keksinyt kestävään elämäntapamuutokseen 🙂 Paikkoja on rajoitetusti.

Kategoriat

Share This