Hyvän olon hormonidieetti -verkkokurssi: viime hetket lähteä mukaan marraskuun kurssille!

Supersuosituksi noussut Hyvän olon hormonidieetti -verkkokurssini starttasi jälleen maanantaina 14.11.2016. Jos olet lukenut kirjan, mutta käytännön toteutus uupuu vielä, tule mukaan tähän porukkaan! Meillä on aivan mahtavan aktiivinen Facebook-ryhmä täynnä lämminhenkisiä ja inspiroivia naisia. Olemme huomanneet lukuisien verkkokurssien kautta, että toisista saatu tuki parantaa merkittävästi onnistumisen mahdollisuuksia.

=> Täältä löydät aina tuoreimman kurssin aikataulut <=

Tälle kurssille teimme Tapojen muuttamisen pikaoppaan, jonka avulla tiedon vieminen käytännön toteutukseksi helpottuu entisestään. Tärkeintä ei ole pelkkä tiedon lisääminen, vaan se että jotain todella muuttuu pysyvästi parempaan suuntaan arjessasi. Kun katsot asioita muutaman vuoden päästä, voi yhdenkin OIKEAN asian muuttuminen olla iso juttu.

Usein valitettavasti aloitamme vain väärillä asioilla – strategiamme tahtoo olla herkästi ”niin paljon kuin mahdollista, niin nopeasti kuin suinkin”. Tästä seuraa jojotusta, turhautumista ja epäonnistumisen tunteita. Tämä ei valitettavasti ole menestysresepti elämäntapamuutokseen, jossa kyse on lopulta oppimisesta. Ja kuten esimerkiksi vieraiden kielten, tai vaikkapa matematiikan yhtälöiden oppimisesta kouluajoilta ehkä muistat – oppiminen ottaa aikansa. Siihen tarvitaan oikeanlainen strategia, kärsivällinen oppilas ja viisaat opettajat.

Olisi ihanaa nähdä juuri SINUT, lukijani, mukana kurssilla – hankithan siis oman paikkasi tästä <3

HD-kurssi2

Kategoriat

Share This