Ainoa asia joka ei muutu on jatkuva muutos

Vuonna 2007 löysin netistä sivun, jonka otsikko oli ”Uskalla innostua”. Innostuvana luonteena ajattelin, että vihdoinkin joku sanoo tämän asian ääneen. Se, mitä tarvitsemme enemmän tehdäksemme elämästä onnellista, on juurikin tämä tunne.

Kuva: http://www.peoplestuff.com.au/

Innostus. Siinä on tunne, joka herättää niin ihastusta kuin ärsytystä. Kun joku lähelläsi on innostunut, millaisia ajatuksia se sinussa herättää? Innostutko mukana, vai alkaako korvien välissä kiertää?

Minä innostun joskus ja joskus ärsyynnyn. Jälkimmäinen tunne nousee silloin, kun mielentilani ei ole harmoninen. Pintaan nousee ehkä pieni kateus siitä, että toinen on löytänyt jotain minkä kokee itseltä puuttuvan. Mutta voimme myös ammentaa voimaa toisten innostuksesta. Antaa sen inspiroida myös itseä omiin muutoksiin.

Pääsin TTY:lle opiskelemaan vuonna 2002. Pitäessäni sisäänpääsykirjettä kädessäni tajusin jotain merkittävää: elämässä onnistuminen ole kiinni älystä, eikä tuurista.

Onnistuminen ja hyvän elämän löytäminen on ennemminkin kiinni motivaatiosta, sisäisestä poltteesta, innostumisesta, rohkeudesta ja halusta yrittää silloinkin kun epäonnistuminen on todennäköisempää kuin onnistuminen. Se on kiinni uskalluksesta tehdä niitä asioita jotka sydämessä tuntuvat oikeilta. Noiden tunteiden avulla pystyy saavuttamaan sellaisiakin asioita, joiden luuli olevan itselleen mahdottomia.

Uskalla Innostua -sivun selaaminen johti asiasta toiseen ja 2008 keväällä tunsin jo koko tuon samaisen tapahtumapoppoon. Ilkka Koppelomäki ja Christoffer Westerlund ovat veturit Uskalla Innostua -tiimin takana. Tämän vuoden huhtikuussa olen mukana Muutoksen Mestarit -seminaarissa, jonka UI-tiimi järjestää.

Minun aiheeni on hormonitasapaino ja elämän suorituskyky. Ilman hyvää terveyttä omien unelmien toteuttaminen ja elämänmuutosten tekeminen voi tuntua uuvuttavalta. Optimaalinen hormonitasapaino antaa meille fyysisesti (ja usein myös henkisesti) tarvitsemaamme energiaa ja potkua siihen, että voimme rakentaa elämästä juuri sen näköisen kuin haluamme.

Muita valmentajia seminaarissa ovat laatutietoisuuden guru (inhoan tuota sanaa, mutta se on tässä kohti täysi fakta) Jaakko Halmetoja, talousasioiden tavalliselle kansalaisellekin ymmärrettävään muotoon taivuttava Mikko Sjögren, asuntosijoittamisen ja ajanhallinnan ammattilainen Marko Kaarto, energian ja tietoisuuden alkulähteille johdattava Christoffer Westerlund ja oman mielen rajoitteiden rikkomisen taituri Ilkka Koppelomäki.

Juontajina tapahtumassa ovat säteilevä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin konsultti Nita Arpiainen ja MM-tason lumilautailija, yritysvalmentaja Aleksi Litovaara.

Haluatko voittaa VIP-liput viikonloppuun?

Näin osallistut:

1) Tykkää Muutoksen Mestarit -facebook-sivusta (https://www.facebook.com/muutoksenmestarit) ja julkaise sivun seinällä valokuva, joka edustaa tai symboloi jotain muutosta jonka haluaisit elämässäsi toteuttaa. Kuvaile tai kerro jotain unelmaasi liittyvää muutamalla lauseella, tai kerro miksi juuri sinun tulisi voittaa liput tapahtumaan. Tai ole originaali ja keksi jotain uutta!

2) Jaa kuva myös omalla seinälläsi. Muista että kuvan täytyy näkyä kaikille (eli ”public” jakoasetuksissa).

3) Kuva, joka saa eniten tykkäyksiä 18.3. klo 18 mennessä, voittaa 2 kpl VIP-lippuja (arvo 697€) tapahtumaan. Toiseksi eniten ääniä kerännyt saa 2 kpl normaalihintaisia lippuja (arvo 297€) ja kolmanneksi eniten kuvallaan ääniä kerännyt voittaa yhden lipun tapahtumaan (arvo 197€)!

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 14.4.2012 klo 9-17 ja sunnuntaina 15.4.2012 klo 9-17.

Lue lisää Muutoksen Mestarit -verkkosivuilta.

Puhujat aiheineen:

  • Kaisa Jaakkola – Hormonit ja suorituskyky
  • Ilkka Koppelomäki – Oman mielen rajoitteiden rikkominen
  • Jaakko Halmetoja – Laatu Lifestyle
  • Mikko Sjögren – Rahaan liittyvä persoonallisuus
  • Marko Kaarto – Ajanhallinnoinnin ja kehittymisen mestariksi
  • Christoffer Westerlund – Energian ja tietoisuuden alkulähteellä

Kategoriat

Share This