Lukijoiden kommentteja Hormonidieetti-kirjasta

Oikotie Optimaaliin -valmennuksessa elokuun lopussa aloittanut ryhmä on pakertanut elämäntapamuutosten parissa noin kuukauden. Valmennuksen viikolla 3 heillä oli tehtävänä lukea ravinto- tai treeniaiheinen kirja listasta, jossa oli antamiamme suosituksia.

Nyt kun oma kirjani tuli ulos, olemme tietysti suositelleet myös sen lukemista. On ollut ilahduttavaa lukea OO-forumilta valmennettavien kommentteja kirjasta. Kirjan kautta jokainen Optimal Performancen valmennusideologiasta kiinnostunut saa käsityksen siitä, kuinka me teemme työtämme. Tässä muutamia ajatuksia lukijoilta 🙂

——-

”Opin kirjasta paljon uusia asioita! Hormonit ovat olleet minulle tuntematon osa-alue, insuliinia lukuunottamatta, joka on tullut vähähiilihydraattisen ruokavalion myötä tutuksi.

Mieleen jäi erityisesti unen merkitys. Olen aikaisemmin venyttänyt iltojani jonnekin 23 tienoille (arkisin ylös 06), viettäessäni ”omaa aikaa” lapsen nukkuessa. Nyt jotenkin valaistuin ja olen ryhtynyt menemään unille 21:30-22 maissa. Ja eron huomaa heti seuraavan päivän pirteydessä. Levänneenä ei tule tehtyä huonoja valintoja ruoan suhteen.

Kirjan kautta ymmärsin että kaikella mitä syön, on merkitystä kaikkeen. Että yritän jokaisella aterialla tehdä hyviä valintoja kehoni hyvinvoinnin kannalta. Ymmärsin myös, että jos perusasiat eivät ole kunnossa (kuten uni), on turha hifistelläkään. Perusjutut ensin kuntoon! ”

——-

”Olen kantanut Kaisan kirjaa ”Hormonidieetti” mukanani kolmatta viikkoa ja aina kun ehdin, palaan johonkin siinä olleeseen lukuun yhä uudelleen ja uudelleen. LOISTOKIRJA! Pitäisi olla pakollinen luettava kaikille ihmisille.

Puskamarkkinointi toimii myös vahingossa. 🙂 Istuin jalkahoidossa ja luin kirjasta muutamia katkelmia ääneen jalkahoitajalle (keskustelimme ruuasta), joka aikoi samantein mennä ostamaan kirjan.

Hoidon lähestyessä loppua viereisen huoneen hermoratahoitaja kiiruhti paikalle, koska oli kuullut viereiseen huoneeseen muutaman katkelman ja pyysi kertomaan kirjan nimen, jotta he molemmat, eli hän ja asiakkaansa voisivat myös mennä ostamaan sen!

Nyt olen ostanut magnesiumia, omega-3-:a, B-vitamiineja ja yritän mennä vähän aikaisemmin nukkumaan (norm. menen 00 tai 01 yöllä). ”

——-

”Hormonidieetti-kirjasta jäi mieleen suoliston hyvinvoinnin tärkeys ja unenlaatu. Jotta koko paketti voi toimia, tulee nuo kaksi asiaa olla ensimmäiseksi kunnossa. Ymmärrän kehoni toimintaa paljon paremmin kuin ennen ja olen siitä todella iloinen!”

——-

”Hormonidieettiin palaan vieläkin kertaamaan. Tärkein opetus kirjassa oli minulle unen tärkeys. En aikaisemmin tiennyt, että huono uni voi vaikuttaa hormonitoimintaan niin että se kerää rasvaa, varsinkin napaläskiä :O

Myös kunnossa olevan ruoansulatuksen/suoliston merkittävyys oli yllätys. Täytyy myöntää, että ko. opus on paras aiheesta ikinä lukemani sekä kiinnostavan asian että helppolukuisuuden vuoksi. Sitä voi kyllä huoletta suositella kaikille!

Pidin Hormonidieettiä myös loistavana johdantona Oikotie Optimaaliin -valmennukseen.”

——-

”Tämän tehtävän tekeminen viivästyy hiukan. Jonotan Kaisan kirjaa kirjastosta. Nyt varaukseni on jo sijalla ”VARAUS 3 / 226″ 🙂 Ihmiset ovat todella löytäneet kirjan myös kirjastoista! Hienoa!”

Kategoriat

Share This