Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus alkaa jälleen 10.4.2017!

Hyvän olon hormonidieetti, huhtikuu 2017

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus on 10 viikon verkkovalmennus, joka pohjautuu tammikuussa 2016 ilmestyneeseen samannimiseen kirjaani.

Luvassa on aineenvaihduntaasi parantavaa treeniä, terveyttä ja vireystilaasi kohottavaa ravintoa sekä kehon ja mielen palautumista lempein mutta toimivin keinoin.

Valmennuksen ytimessä on asioiden käytäntöön vieminen. Ei riitä, että tiedät paljon – ratkaisevaa on tiedon muuntaminen tekemiseksi.

Kun kirjoitan tätä postia maaliskuussa, on kaikkia kirjojani myyty yhteensä yli 65 000 kappaletta ja tämän verkkovalmennuksen on käynyt läpi jo yli 2000 naista. Minulle tämä kertoo siitä, että tänä päivänä haluamme jotain muuta kuin kaloritaulukoita, grammamääräisiä ruokavalioita ja ehdottomuutta.

Olisitko valmis vaihtamaan negatiivisen itsepuhelun, suorittamisen ja itsekurin varaan ripustautumisen lempeyteen, armolliseen sitoutumiseen, omien tarpeidesi kunnioittamiseen ja elämäntapamuutokseen, joka tehdään sillä tahdilla että sitä on mahdollista pitää yllä?

Jos vastaat kyllä, olemme oikea tiimi sinulle! Me teemme muutosta inhimillisellä otteella ja jokaisen omaan elämään sopivalla tahdilla. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Moni lähtee mukaan valmennukseen tilanteesta, jossa takana on erittäin monta epäonnistunutta yritystä laihduttaa. Monia nettikursseja, paljon hukattua rahaa ja inhottavia epäonnistumisen tunteita.

Toivon suuresti, että tämän valmennuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää ostaa yhtäkään nopeita tuloksia lupaavaa dieettiä, vaan olet aidosti matkalla kohti parempaa, pysyvää oloa!

Lämpimästi tervetuloa – aloitamme 10.4.2017. Paikkasi pääset varaamaan 26.3.2017 alkaen – pidä kiirettä, mukaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia!

Lue tarkemmin valmennuksen sisällöstä ja ilmoittautumisesta täältä.

HD-2017-3

 

Minnan ja monen muun valmennuksessa mukana olleen tarinan löydät täältä.

minna

Ennen elin kroonisessa stressissä sekä kilpirauhasen vajaatoiminta oli tuonut hurjasti ylipainoa. Elämä oli masentavaa ja synkkää, etenkin lapsen syntymän jälkeen. Hyvän olon hormonidieetti -valmennus on ollut elämää muuttava ja eheyttävä. Kaisan tarinasta kosketettuna ja kaikki keinot kokeilleena päätin osallistua. Parasta tällaiselle suorittajalle on ollut se, että mitään ei ole tarvinnut suorittaa: olen saanut levosta ja ilosta käsin löytää itselleni sopivat ja oikeanlaiset muutokset omaan tahtiin.

Olen ikuisesti kiitollinen, että kurssin myötä suhteeni ruokaan on muuttunut. Olen löytänyt työkaluja stressin purkamiseen ja alkanut ymmärtää todellisia syitä stressin ja huonovointisuuteni taustalla. Ymmärrän nyt, miten kokonaisvaltainen ihminen on. Olen alkanut kuunnella itseäni ja tarpeitani, sekä oppinut huolehtimaan itsestäni aivan uudella tavalla, kuten panostamalla unen laatuun.

Ennen tätä valmennusta olin epätoivoinen, mutta nyt tiedän, että tulen pääsemään myös fyysisiin ja ulkoisiin tavoitteisiini. Ne ovat kuitenkin toissijaisia ja suurin muutos on sisällä. Uskon itseeni ja tiedän, että askel kerrallaan, ilman kiirettä ja suoritusta, saan kulkea tätä matkaa kohti parempaa minää, hyvinvoivana. Olen sen arvoinen.

Minna, 34v., yrittäjä ja 2-vuotiaan tytön kotiäiti

Kategoriat

Share This