Hormonitasapaino julkaistaan 15.11.2012

Tammi muistaa kevään 2013 Tammenlehdessä mukavasti myös meitä aiempien keväiden ja syksyjen kirjailijoita 🙂 Hormonitasapaino julkaistaan siis viikon kuluttua. Ennakkotilauksia voi tehdä verkkokaupastamme, kirja löytyy toki myös kirjakaupoista julkaispäivän jälkeen. Hassu juttu on se, etten tule itse näkemään koko kirjaa ennen marraskuun loppua lomani vuoksi! Toivottavasti silloin on jo pysyvä lumi maassa.

Kuvassa keskellä on toimittaja-visionäärisiskoni Tuuti Piipon (ja Miika Peltolan) Kantapään Kautta -kirja, joka julkaistaan nyt businesspokkarina. Kirja kertoo rohkeista epäonnistumisista ja sisältää 10 sykähdyttävää tarinaa tunnettujen suomalaisten rankoista ja kasvattavista mokista.

Hormonidieetin kanssa samoihin aikoihin ulos tulivat Henkka Hyppösen mainio opus mielestä ja meditaatiosta, Nautitaan Raakana, ja Mariela Sarkiman kauniisti kuvitettu (ja ensimmäinen suomalaisen meikkauskirja) Make Up Bible.

Käykäähän kirjakaupoissa tutustumassa näihin opuksiin 🙂

Kategoriat

Share This