Kumppanit ja alekoodit

Teen työtäni vahvalla arvomaailmalla. Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, eettisyys, korkea laatu ja ystävällisyys ovat tärkeitä arvojani. Yrittäjyyteeni on aina kuulunut hyvien tuotteiden ja palveluiden suosittelu – minusta hyvät asiat ansaitsevat tulla jaetuksi. Toivon että sinäkin saat apua ja iloa yhteistyökumppaneideni palveluista ja tuotteista. 

Puhdistamo-ravintolisät ja superfoodit

Neurosonic palautumisen edistämiseen

Ambronite-ateriat ja viherjauhe

Puhti-laboratoriokokeet

ViaEsca-ravintovalmennus

Kun käytät alekoodiani, sinä saat alennuksen tuotteesta tai palvelusta. Samalla minä saan suosittelupalkkion, joka on 5-15 % ostamasi tuotteen tai palvelun loppusummasta (0% alv). Kaupalliset yhteistyöt merkitsen blogiini ja some-kanaviini aina erikseen – niistä yritykseni laskuttaa yhteistyökumppaniani ennalta sovitun palkkion mukaisesti.   

Puhdistamo x Kaisa

Puhdistamo on edelläkävijä Suomessa laadukkaiden ravintolisien ja superfoodien valmistajana ja maahantuojana. Olen käyttänyt Puhdistamon tuotteita heidän ensimmäisestä maca-pakkauksestaan saakka ja luotan edelleen Puhdistamon laatuun. Kuulun myös Puhdistamon tiimiin, joten pääsen ensimmäisenä testaamaan uudet tuotteet ja ideoimaan uutta heidän tuotekehityksensä kanssa.

Puhdistamon tuotevalikoima on erinomainen ja laatu aina ykkösluokkaa – nämä tyypit eivät tee kompromisseja. Esimerkiksi vitamiinivalmisteista ei löydy yhtäkään heikosti imeytyvää ainesosaa.

Tutustu tarkempiin ravintolisäsuosituksiini ravintolisäopas-sivultani. 

Alekoodilla kaisajaakkola saat Puhdistamon verkkokaupasta 15 prosentin alennuksen – koko tuotevalikoimasta. 

Neurosonic x Kaisa

Neurosonic on suomalainen yritys, jonka ytimessä on palautumisen tukeminen uuden teknologian avulla. Neurosonic valmistaa hoitopatjoja ja -tuoleja, divaaneja ja sänkyjä joihin on upotettu matalataajuista värähtelyä aikaansaavat elementit. 

Lempeä ja rentouttava Neurosonic-hoito aktivoi palautumishermostoa, hyvää oloa tuottavien hermovälittäjäaineiden tuotantoa ja verenkiertoa. Näin stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu lievittyvät. Neurosonic-laitteita voidaan käyttää arjen stressikuormasta ja urheilusta palautumiseen. 

Minulla on ollut oma Neurosonic-mobiilipatja syksystä 2018 ja käytän sitä lähes päivittäin. Neurosonic mitattavasti aktivoi palautumista (nähtävissä sekä Firstbeat- että Oura-mittauksissa). Neurosonicin myötä unenlaatuni on parantunut merkittävästi, liikunnasta palautuminen helpottunut ja palauduin aiempaa nopeammin kuormittavista työjaksoista, kuten esimerkiksi luentomatkoista. Neurosonic on ollut suurena apuna stressinsäätelyssä ja palautumisessa vuonna 2016 kokemani uupumuksen jälkeen. 

Kun mainitset nimeni Neurosonic-laiteoston yhteydessä, saat Neurosonicilta aina kyseisen hetken kampanjaedun (arvoltaan n. 200-400 euroa riippuen kampanjasta). Kampanjat vaihtuvat kolmen kuukauden välein – kysy Neurosonicilta, mikä kampanja juuri nyt on ajankohtainen! 

Ambronite x Kaisa

Suomalainen Ambronite valmistaa “oikeaa ruokaa” nopeasti nautittavaan muotoon pakattuna eli sheikkinä.

Ambronite-jauhe sekoitetaan veteen, sheikataan, annetaan asettua ja juodaan. Se on oman ajoittain kiireisenkin yrittäjäarkeni turvaaja – joskus tulee sovittua liian tiukkoja päiviä jolloin ei ehdi istua alas lounaalle tai välipalalle. Silloin Ambronite pelastaa, sillä sen voi helposti juoda vaikka taksi- tai ratikkamatkalla paikasta toiseen siirtyessä. 

Ambronite on parempi ateriankorvaaja kuin laihdutuspirtelöt: Ambronite saa kylläiseksi, sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja täysin luonnollisessa ruokamuodossa. Se on mielestäni nostanut ateriankorvaajien laadun uudelle tasolle. 

Käytän Ambronitea, koska se on käytännössä oikeaa ruokaa pullossa sheikattuna – ravitsevia raaka-aineita, joilla saa nälän taltutettua nopeasti. Harva suomalainen itse asiassa syö näin ravinnerikasta ruokaa arjessaan.

Alekoodilla optimal saat Ambroniten  tuotteista 25 prosentin alennuksen. 

Puhti x Kaisa

Puhti on laboratoriotestien palvelu, jonka helppous, nopeus ja kattava testivalikoima ovat omaa luokkaansa. Puhdin terveystarkastuksiin on valittu eri ikäryhmille ja terveyshaasteisiin sopivimmat verikokeet.

Valmennettavamme ovat käyttäneet Puhdin palveluita heti niiden lanseerauksesta saakka. Todella moni on yllättynyt siitä, miten esimerkiksi rauta- ja D-vitamiiniarvot ovat erittäin matalat tai kilpirauhasarvot pielessä. Toisinaan esimerkiksi väsymykselle tai jatkuvalle sairastelulle on yksinkertaisesti selvitettävä syy. 

Kun tietää mikä on vialla, on helpompaa myös tehdä muutoksia esimerkiksi ruokavalion ja ravintolisien osalta. Puhdin kautta pääsee tarvittaessa myös lääkärin konsultaatioon jo saman päivän aikana. 

Puhdin palvelupolku on hämmästyttävän hyvä – en ole törmännyt tällaiseen aikaisemmin. Valitaan paketti, varataan aika labraan (Mehiläisen laboratoriot ympäri Suomen), käydään verikokeissa. Omat tulokseni olen saanut useita kertoja erittäin helppolukuisessa muodossa jo testipäivän iltana. 

Meidän valmennettavamme ovat hyötyneet etenkin näistä paketeista: 

  • Laaja Puhti-terveystarkastus
  • Liikkujan terveystarkastus
  • Kilpirauhasen laaja tutkimuspaketti
  • Raudanpuutteen tutkimuspaketti
  • Laaja raudanpuutteen ja anemian tutkimuspaketti

Alekoodilla kaisajaakkola saat 10 % prosentin alennuksen Puhti-terveystarkastuksista.


ViaEsca x Kaisa

Moni uraani pidempään seurannut tietää, että tykkään opettaa ihmisille hyviä syömisen tapoja tiukkojen ruokavalioiden sijaan. Siitä huolimatta ruokavalioita kysytään.  

Suomalainen ViaEsca-ravintovalmennus on toistaiseksi ainoa täsmällinen ruokavalio, jota voin suositella. ViaEsca-valmennuspalvelun avulla ruokavalio nimittäin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Sinä kerrot sovellukselle tavoitteesi, älykellosi puolestaan kertoo sovellukselle päivittäin kulutuksesi. Päivittäinen ruokavalio rakennetaan sinun tavoitteisiisi, kulutukseesi ja mieltymyksiisi nähden.

ViaEsca-valmennuksessa syöt viisi kertaa päivässä oikeaa, maukasta ja terveellistä ruokaa. Apunasi on myös aina viestin päässä ViaEscan valmentaja, jolta voit kysyä apua. 

Siinä missä paperilapulle printatut, geneeriset ruokavaliot voivat ohjata joustamattomaan ja yksipuoliseen syömiseen, ViaEsca puolestaan mahdollistaa erittäin monipuolisen ruokavalion ja myös joustavuuden. Voit itse muuttaa aterioita, lisätä tai poistaa ruoka-aineita. Voit vaihtaa aterioita toisiin, jos et tykkääkään jostain sinulle ehdotetusta. Löytyypä valmennuksesta muutama minunkin suunnittelemani ateria 🙂

Alekoodilla kaisajaakkola saat 20 prosentin alennuksen ViaEsca-valmennuksista, kun tilaat pakettisi ennen vuoden 2020 loppua (normaalisti ale on 10 prosenttia). Tässä paketit: 

21 päivän aloitusmatka

90 päivän muutosmatka

90 päivän muutosmatka + Garmin-mittari

Lue täältä blogipostini ViaEscasta

Share This