Balance & Bloom

Exclusive-valmennus naisjohtajille, naisyrittäjille ja kasvuhaluisille naisille – juurruta arkeesi uusi suunta hyvinvoinnillesi, pysyvästi.

Valmennus alkaa 17.3.2024. Vain 16 paikkaa.

Balance & Bloom on 3kk mittainen exclusive-valmennus naisjohtajille, naisyrittäjille ja kasvuhaluisille naisille.

Rakennetaan vahva pohja sinun hyvinvoinnillesi. Ei enää jatkuvaa hermoston ylikierrostilaa tai uupumusrajalla roikkumista, hormonien sekamelskaa ja huonoa oloa omassa kehossa.

Löydä hyvinvointiasi palvelevat rutiinit, yhteys itseesi ja kehoosi.


Balance & Bloom
Deep within your being is your original, joyful listening heart-mind.

Balance & Bloom -valmennus 17.3.-16.6.2024

Tämä on kutsu sinulle, naisjohtaja, naisyrittäjä, kasvuhaluinen nainen:

Annat aikasi työlle ja muille ihmisille – oma hyvinvointisi on jäänyt muun elämän jalkoihin.

Olet väsynyt epämääräiseen ja tukkoiseen oloon kehossasi, läsnäolon puutteeseen ja hyvinvoinnin rutiinien toistuvaan hajoamiseen.

Haluat muutosta, mutta et jaksa ja ehdi yksin ottaa selvää olennaisista asioista. 

Olet väsynyt kannattelemaan itse itseäsi. Kaipaat rinnallakulkijaa ja  matkaopasta sekä ryhmää viisaita ja sydämellisiä naisia ympärillesi. 

Kenties tunnistat itsesi tästä:

 

Ymmärrän tämän kaiken – se ei ole minullekaan vierasta. Dynaamisena ja mielellään monessa mukana olevana ihmisenä olen joutunut opettelemaan rajojen asettamisen taidon, hyvinvoinnin rutiinien priorisoinnin ja olennaisen erottamisen. Kahden pojan äitinä tiedän, mitä arki on töiden, perhearjen ja muun elämän ristipaineessa.

Omat hormonitoiminnan haasteeni johdattivat minut DI-uralta business intelligencen parista hyvinvointialalle jo yli 15 vuotta sitten. Sen myötä olen valmentanut yksityishenkilöitä ja yritysten tiimejä kohti parempaa hyvinvointia siitä saakka. Kirjoittanut useita best seller -tietokirjoja – yhteensä niitä on myyty yli 75 000 kappaletta. Luennoinut sadoissa yrityksissä. 

Ei koskaan terveyttä rikkoen, vaan naisen herkkää hormonitasapainoa ymmärtäen ja vaalien.

Balance & Bloom -valmennukseen olen yhdistänyt koko osaamiseni yli 15 vuoden ajalta. Tule mukaan – tehdään inhimillinen hyvinvoinnin muutos, jossa on mukana sydäntä suorittamisen sijaan.

”Palautuminen on oikeasti uusiutumista”

-Jari Sarasvuo, valmentaja ja Trainers’ Housen perustaja

“2010-luku alkoi kannaltani kurjissa merkeissä. Vuosien velaksi eläminen oli tullut maksuun. Elämäntehtävän tuho vaikutti väistämättömältä. Olin pitkään kadonnutta toimintakykyäni ja elämäniloani epätoivoisesti etsivässä tilassa.

Näissä merkeissä ystävystyin Kaisa Jaakkolan kanssa. Hänen tulokulmansa hermostolliseen ja hormonaaliseen säätelyjärjestelmään osoittautui oveksi, josta kulkeminen on lopulta muuttanut kaiken. Vaikka ihminen on toki muutakin kuin biologinen olento, kohottavat merkitykset eivät saa mahdollisuuttaan auttaa ilman, että laittaa kaiken muun ohella keho-mieltään kuntoon, jotta sielullisella hyvinvoinnilla olisi vankka perusta.

Palautuminen on oikeasti uusiutumista, ja tasapaino tukee ratkaisevasti transsendenssia.
Balance & Bloom.

Suosittelen Kaisaa kaikille, erityisesti meille hermoheikoille, joilla on taipumusta tärvellä kroppansa litkut pahan kerran.”

 
 
Balance & Bloom
To love ourselves

Kuule kehosi viestit – löydä yhteys

Kuvittele tämä: kolmen kuukauden valmennuksen aikana väsymys on vaihtunut aidoksi energisyydeksi, joka ei nojaa kiireeseen ja kahviin.

Halusi ja kykysi tehdä itsellesi hyviä valintoja on vahvistunut. Olet iloisempi, levollisempi, virkeämpi ja enemmän kotona omassa kehossasi. Energiatasosi pysyy tasaisempana läpi päivän ja haluat lähteä liikkumaan myös työpäivien jälkeen.

Pystyt rauhoittumaan, kun rauhoittumisen aika on – ja olet alkanut nukkua syvää, palauttavaa unta. Ennenaikaisten heräilyjen, kehon jäykkyyden, kipujen ja turhauttavan tukkoisen olon tilalla on keveys ja freesi olo.

Olet löytänyt uudenlaisen kehoyhteyden – kehosi on ystäväsi. Voit olla läsnä kehossasi levollisesti ja kuulla sen viestit.

Oma hyvinvointisi on siirtynyt prioriteettilistasi kärkeen. Tiedät, että siten voit olla myös parhaiten toisille avuksi. Sinulle on selkeää, mikä on juuri sinulle keskeistä hyvinvoinnin kannalta.

Vaikka matkaan on kuulunut jokaiseen prosessiin kuuluvia epäuskon hetkiä, nyt tiedät syvätasolla että se on normaalia. Näissä hetkissä osaat uudella tavalla ymmärtää kokemustasi ja pyytää tukea sitä tarvitessasi.

Osaat suhtautua itseesi, hyvinvointiisi ja rutiineihisi rennommin. Et elä enää mustavalkoisesti, vaan olet omaksunut joustavan jämäkkyyden asenteen – toisinaan on syytä tuuppia itseään liikkeelle ja toisinaan on viisainta höllätä. 

Et tarvitse enää uusia alkuja, sillä ylikierroksilla käyvällä velkaenergialla eläminen ja siitä johtuvat uuvahdukset ovat historiaa.

Sinulla on vahva taito palata takaisin itsellesi hyvää tekevien rutiinien äärelle.


Tämän saat – valmennus sisältää:

– 3 x yksilövalmennus Kaisan kanssa etänä: ensimmäinen valmennus 90min, kaksi seuraavaa 60-75min (käyttöaikaa yksilövalmennuksille 6kk)

– viikottaiset luennot ja -valmennukset ryhmässä, etänä => kaikista tallenne

– kaksi kokemuksellista valmennuspäivää Loviisassa, koulutuskeskus Juurassa (reilun 1h matka Helsingistä) + lounas

– verkkovalmennusalustalle pääsy: alustalla videot ravinnosta, unesta ja palautumisesta sekä treeniohjelmat video-ohjeistuksineen

– halukkaille bonuksena omakustanteinen brunssi Tampereella 19.4.

– ihana goodie bag, joka starttaa muutosprosessisi inspiroivalla tavalla

”Yrittäjänä oma hyvinvointi, vireys, ravinto ja uni ovat kriittisen tärkeitä tasapainoisen arjen luomisessa joka päivä”

-Riikka Pajunen, KM, uravalmentaja, Monte Vista Oy

“Kaisa opetti valmennuksessa tärkeitä perusteita uuden elämäntavan luomiseen, kestävään hyvässä kunnossa pysymiseen, terveelliseen ruokasuhteeseen sekä treenaamiseen. En olisi edes ikinä arvannut valmennuksen alkaessa, miten iso hyöty siitä voi olla pitkällä tähtäimellä.

Yrittäjänä oma hyvinvointi, vireys, ravinto ja uni ovat kriittisen tärkeitä tasapainoisen arjen luomisessa joka päivä. Olen helposti innostuva iltavirkku, eikä esimerkiksi ruokien ennakointi ei ole koskaan aiemmin sujunut.

Oivalsin, miten tämä kokonaisuus rakennetaan, kuinka palataan hyviin rutiineihin pienien notkahdusten ja juhlakausien jälkeen. Nyt tiedän, mitkä ovat ne itselle tärkeimmät palaset sporttisen ja terveen kehon vahvistamisessa.”

Balance & Bloom -valmennuksessa luot vahvan pohjan hyvinvoinnillesi – tavat, jotka pysyvät ympäri vuoden, hormonien ja hermoston tasapainon joka auttaa jaksamaan tuulisemmatkin ajat elämässä.

Juura
Juura
Juura
Henriika Maikku, psykoterapeutti

Tarkempi aikataulu ja sisältö

Valmennuksen startti su 17.3.2024 klo 10-18

Yhteinen valmennuspäivä Juurassa, Loviisassa (reilu 1h matka Helsingistä)

Teema: Hermoston ja hormonien tasapaino. Yhteys kehoon, yhteys itseen.

Vaikuttavimmat, koskettavimmat koulutuselämykset olen Suomessa saanut ihmissuhteiden ja itsetuntemuksen valmennuskeskuksessa Juurassa (ent. Soulteam). Siksi halusin tuoda Balance & Bloom -valmennukseni juuri tänne.

Juura on psykoterapeutti Henriika Maikun ja tilan isännän, Michelin-ravintoloissa työskennelleen keittiömestari & hevoskouluttaja Esa Korhosen upea kotitalo.

Starttaamme valmennuksen yhteisellä valmennuspäivällä Hagabackan kartanon rouhean ylellisessä syleilyssä, keskellä rauhoittavaa pelto- ja metsämaisemaa. Tämä paikka ravitsee ja sykähdyttää sydäntäsi sekä antaa mahdollisuuden pysähtyä oman hyvinvointisi äärelle.

Mukana luennoimassa ja valmentamassa kanssani on sensomotorinen psykoterapeutti, vuorovaikutustaitojen kouluttaja ja johdon valmentaja Henriika Maikku.

Opit päivän aikana, miten ärtymys, ahdistus, stressi ja erilaiset fyysiset oireet kuten painonpudotuksen hankaluudet, korkea verenpaine ja voimakas PMS- tai vaihdevuosioireet liittyvät hermostolliseen säätelyyn ja hormonitasapainoon, sekä saat käytännön keinoja muutokseen. Alamme etsiskellä yhteyttä itseen mm. kehollisten harjoitusten ja kirjoitustehtävien kautta.

Syömme ravitsevan keittolounaan keittiömestari Esa Korhosen loihtimana. Esa on työskennellyt aiemmin Michelin-arvioinnin saaneissa ravintoloissa. Hän on myös tilan hevoskouluttaja yli 40 vuoden kokemuksellaan.

Jos ryhmä toivoo, yhdistämme valmennuspäivään hevosavusteisuutta. Hevosilla on ilmiömäinen kyky tuoda meissä näkyville asioita, jotka lisäävät itsetuntemustamme. Jos pelkäät hevosia, sinua voi huojentava tieto ettei hevosiin tarvitse koskea ellet halua.

Kauempaa tuleville suosittelen varaamaan majoituksen Loviisasta, ympäristössä on ihania majoituspaikkoja. Ota aikaa itsellesi ja syvenny kiireettömästi oman prosessisi alkuun.


Yksilövalmennukset

Jokainen osallistuja saa Kaisan kanssa kolme yksilövalmennustapaamista etänä. Yksilövalmennuksia voi hyödyntää 6kk ajan siitä lähtien kun olet ilmoittautunut BB-valmennukseen. 

Yksilövalmennuksissa keskitymme JUURI SINUN hyvinvointiisi, käymme läpi historiaasi sekä pohdimme yhdessä suuntaviivoja tulevaan. Puhumme ravinnosta, unesta, palautumisesta, liikunnasta, mielestä, hormoneista ja kaikesta minkä koet tarpeelliseksi. Kysyn sinulta kysymyksiä, joiden kautta pääset lähemmäs aitoa itseäsi, kaipauksiasi ja tarpeitasi.

Saat kaiken osaamiseni, tukeni ja kannustukseni käyttöösi.

Ensimmäisen yksilövalmennuksen kesto 90 minuuttia. Kaksi seuraavaa 60-75 minuuttia.


Viikkoluennot ja -valmennukset ryhmässä

Livevalmennukset etänä koko ryhmälle joka keskiviikko kello 12-13.00.

Saat valmennuksesta kaiken irti vaikka et pääsisi paikalle, sillä jokaisesta luennosta tulee tallenne.

Poikkeusaikataulut:
– Ke 10.4. jolloin valmennus klo 10-11
– V
appu, jolloin valmennus to 2.5. klo 13-14
– Ke 12.6. jolloin ei valmennusta, yhteinen valmennuspäivä Juurassa saman viikon sunnuntaina

Livevalmennuksissa on viikkoteeman lisäksi aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Valmennusteemat 12 viikkotapaamiselle:

 

Valmennuksen lopetuspäivä Juurassa su 16.6.2024 klo 10-17

Yhteinen valmennuspäivä Juurassa, Loviisassa

Teema: Yhteys itseen, yhteys toisiin. Psykologinen turvallisuus. Merkityksellisyys ja ilo.

Viimeistelemme valmennuksen yhteisellä valmennuspäivällä Juurassa. Syvennymme opittujen asioiden äärelle, tuomme näkyväksi fyysisen hyvinvoinnin aikaansaamia muutoksia koko elämässä. Teemme harjoituksia kehollisesti, kirjoittaen ja keskustellen.

Juhlistamme yhteistä matkaa ja luomme näkymää eteenpäin.

Kaisan kanssa valmentamassa on sensomotorinen psykoterapeutti, vuorovaikutustaitojen kouluttaja ja johdon valmentaja Henriika Maikku.

Syömme ravitsevan keittolounaan keittiömestari Esa Korhosen loihtimana.

Jos ryhmä toivoo, yhdistämme valmennuspäivään hevosavusteisuutta.

”Vain muutamassa kuukaudessa olen edennyt pidemmälle, kuin mihin olisin yksin pystynyt”

– Emma, lukion biologian ja maantieteen lehtori

”Kaisan lämmin ja ihmislähtöinen tapa opettaa ja valmentaa on sopinut minulle erinomaisesti. Vain muutamassa kuukaudessa olen edennyt pidemmälle, kuin mihin olisin yksin pystynyt.

Jokaviikkoinen yhteydenpito on ollut hyvä tapa pitää keskittyminen yllä ja on antanut mahdollisuuden jäsenellä omia ajatuksiani. Olen saanut kirjoittamisen kautta isoja oivalluksia ja myös ylläpidettyä jo saavutettuja tapoja ja rutiineja.

Kaisa on lempeä, inhimillinen ja lämmin valmentaja, mutta kuitenkin riittävän jämäkkä niin, että lipsumista ei pääse tapahtumaan oman saamattomuuden vuoksi.

Jos kaipaat uutta suuntaa elämällesi tai jo kertaalleen opittujen hyvien tapojen ja rutiinien hienosäätöä, suosittelen Kaisan valmennusta Sinulle lämpimästi!”

”Tiedän että olen vain yksi niistä ihmisistä jotka saavat kiittää Kaisaa paljosta!”

– Joni Laiho, yrittäjä, Puhdistamon perustaja, THERA Nordic Oy

“Tapasin Kaisan vuonna 2009 perustaessani superfood-yritys Puhdistamoa.

Kaisan ymmärrys ravintolisistä oli huomattavasti omaani pitemmällä tuolloin, ja olenkin oppinut paljon ihan vain seuraamalla sivusta. Esimerkiksi Puhdistamon suolahappotuote on suoraa seurausta Kaisan tekemästä pohjatyöstä.

Nykyinen yritykseni THERA Nordic perustuu tuoteinnovaatioon jonka keskeinen ainesosa on sinkkikarnosiini. Tämänkin olen oppinut aikanaan Kaisalta.

Tiedän että olen vain yksi niistä ihmisistä jotka saavat kiittää Kaisaa paljosta!”

Moment to moment

Valmennuksen hinta & lisätiedot

2490€ sis. alv 24%

Hyödynnä early bird -hinta: saat 300€ edun kun ostat paikkasi 18.2.-25.2. välillä! Käytä kassalla koodia earlybird ja saat valmennuksen hintaan 2190€ (sis. alv.).

Valmennus tulee myyntiin 18.2.2024.

 

Maksuvälittäjänä toimii Klarna: voit maksaa kerralla koko summan pankkitunnuksillasi, kortilla tai käyttää osamaksua Klarna-laskulla. Halutessasi saat maksuaikaa jopa 36kk!

 
Kun olet maksanut osallistumisesi, voit varata yksilövalmennuksesi suoraan Kaisalta: kaisa@optimalperformance.fi.
 

”Vaikka minulla on monenlaista hyvinvointiin ja ihmiseen liittyvää osaamista, en kykene valmentamaan itseäni tässä asiassa”

Kiitos aivan äärettömän paljon todella antoisasta valmennuksesta! Osallistuin kurssille, koska jossain vaiheessa viime vuonna ymmärsin vihdoin, ettei riitä, että olen lopettanut suorittamisen – ja sitä myöten käytännössä kaiken aktiivisuuden. Että tarvitsen apua palauttavan tekemisen saamiseen osaksi arkea, ihan joka päivään. Tajusin myös, että vaikka minulla on monenlaista hyvinvointiin ja ihmiseen liittyvää osaamista, en kykene valmentamaan itseäni tässä asiassa.

Yhdellä valmennusvideolla puhuit itsemyötätunnosta ja siitä, miten se eroaa armollisuudesta. Oivalsin järkyttyen, että olen ollut itselleni armollinen, mutta itsemyötätuntoa en ole osannut harjoittaa. Että se on jotain, mikä on armollisuuden ja suorittamisen välissä, ihan niinkuin aakkosissa. Se keskitie, mitä olen etsinyt.

Miten osaisin kuvata valmennuksen hyötyä? Kuvaamalla sitä, miten lempeä lähestymistapa antaa mahdollisuuden ahdistamatta? Tai sitä, miten järkevästi palasteltu, fiksusti etenevä sisältö yhtä aikaa antaa tilaa ja saa ajattelemaan ja toimimaan? Tai sitä, miten kuvittelin uneni olevan kunnossa, mutta rupesin seuraamaan tilannetta ja tajusin, että palautuminen on asia, jota muuttamalla oloni kohenee taatusti?

Hidas etenemistahti on voimallinen viesti siitä, miten tärkeää on antaa aikaa prosessille. Kokemukseni on, että aiheisiin palaamalla ymmärrys syvenee ja uusia asioita nousee esiin.

Kiitos erinomaisen laadukkaasta ja ammattitaidolla rakennetusta paketista!”

– Heli

”Olen todella nauttinut valmennuksesta ja saanut Kaisan avulla elämään aivan uuden vaihteen
päälle.

Kokonaisvaltainen terveys ja hyvä olo ovat ihan eri tasolla kuin
lähtötilanteessa. Taustalla oli kilpirauhasen vajaatoiminta,
huippukorkea verenpaine, alakuloa ja vaikea elämäntilanne.

Painoa on tippunut ainakin 6-7 kiloa, samalla lihasvoima ja energisyys ovat kasvaneet.
Tavat arjessa ja jonkinlainen sisäinen voima ovat muuttuneet
ratkaisevasti – tämä on erittäin tärkeä kohta koko prosessissa ja on
auttanut koko ajan eteenpäin.

Liikuntaa olen oppinut harrastamaan
monipuolisesti, mutta kehoa kuunnellen – sen mukaan mitä kehoni ottaa vastaan.”

-Sari

Share This