Reipas rakas raskaus kaupoissa näinä päivinä

Voi tätä kuplivaa fiilistä ja perhosia mahanpohjassa – kuulin juuri kustannustoimittajaltani Katilta, että tuore Reipas rakas raskaus -kirjani on postissa matkalla minulle!

Kauppoihin kirja kolahtaa näinä päivinä, joten sen saattaa hyvällä tuurilla saada jopa jouluksi. Tammen kirjakaupassa Helsingissä (Korkeavuorenkatu 37) kirjaa on jo hyllyssä. Kannattaa käydä vielä aattona kyselemässä muuallakin, josko olisivat saaneet sitä hyllyyn. Ja jos eivät, niin voihan kuusen alle laittaa lahjakorttina lupauksen, että kirja on tulossa. Tein kortinkin sinulle valmiiksi – alta voit ladata sen pdf-muodossa (klikkaa kuvaa niin pääset pdf-tiedostoon käsiksi). Sen jälkeen tarvitaan vain tulostus. Adlibriksesta kirja on jo tilattavissa.

RRR-kortti

Klikkaamalla alla olevia kuvia voit kurkkia hieman tarkemmin kirjan sisältöä ja saada pienen lukunäytteen tulevasta.

rrr1

 

rrr2

 

rrr3

rrr4

 

rrr5

rrr6

rrr7

rrr8

rrr9

rrr10

Tämä on ensimmäinen kovakantinen kirjani. Kirjailijan uralla se on kai (?) jonkin sortin saavutus, sillä aiempien kirjojen kohdalla kovasta kannesta ei ole edes keskusteltu. Ja kirja näyttää vihdoin siltä, miltä toivon kirjojeni tästä eteenpäin aina näyttävän – kauniilta, värikkäältä ja helposti luettavalta. Kuvat kirjaan on ottanut luottokuvaajani Elise Kulmala Magnet Photographysta. Eliselle suuri kiitos upeista kuvista ja todella hauskoista kuvauspäivistä!

Tietysti ison kiitoksen lähetän myös Tammen loistotiimille. Tämän kirjan kirjoitus oli ylivoimaisesti vaikein prosessi kaikista neljästä kirjastani. Tukea on tarvittu useampaan otteeseen, kun usko on meinannut loppua kesken. Epätoivon hetkiä oli roppakaupalla ja kirjoittamisen ajankohta tuntui lopulta aivan väärältä (vauvavuoden aikana, haloo järki?). Nyt kun kirja on kansissa, olen kuitenkin iloinen että tämä tuli tehtyä.

Toivon ja uskon koko sydämestäni, että kirjasta on apua monille raskaudesta haaveileville ja raskaana oleville. <3

Taas kirja ehti muiden käsiin ensin! Siskoni lähetti kuvan Tammen kirjakaupasta, jossa kirja on jo hyllyssä 🙂 Postia odotellessa!

Kategoriat

Share This