Ryhmävalmennuksiin osallistujat auttavat Uutta Lastensairaalaa!

lahjoitetaan-lastensairaalalle

Mekin haluamme osallistua Uusi Lastensairaala 2017 -talkoisiin!

Ryhmävalmennusten ennakkoilmoittautumislistat ovat nyt auki. Virallinen ilmoittautuminen kaikkiin valmennuksiin alkaa 18.12. ja ennakkolistalla olevat pääsevät varmistamaan oman paikkansa jo 48h ennen tätä. OO- ja TT-valmennukset alkavat 13.1.2014 ja MM-valmennus alkaa 4.2.2014.

Ennakkolistoille pääsee kirjautumaan klikkaamalla alla olevia linkkejä:

OO-logo-300pxTT-logo-300px MM-logo-300px

Mikä valmennus sopii kenellekin?

Lyhyesti: Oikotie Optimaaliin laihduttajalle & liikunnasta säännöllisen harrastuksen haluavalle, Terveys & Tasapaino stressaantuneelle ja harmoniaa elämäänsä etsivälle, Muscle Madness kovaa treeniä ja tarkkaa ruokavaliota kaihtamattomalle. Tule mukaan!

Kategoriat

Share This